Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Rapor sürem doluyor. Yeni rapor nereden almalıyım?

Mehmetalt

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba bipolar bozukluktan 100 de seksen engelli raporum var. Emekli oldum.
Süresi doldu raporumu gazianteptepten çıkarmıştım şu an istanbuldayım ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum istanbuldan rapor alabilirmiyim

@Mehmetalt, Tam detaylı yazmadığın için net cevap vermek güç.Lakin tedavinin başladığı ve Bipolar Bozukluktan %80 aldığın yerde raporunu yenile İstanbul dan da rapor alırsın fakat çok zorlarlar raporun çok düşer,
Geçmiş olsun

@Mehmetalt,

Emekli olurken sana kontrol şartı mı koydular? Kontrolü SGK mı koydu?

Raporun süreli olmasının hiç bir önemi yok. Emeklilikte önemli olan tek şey SGK'nın kontrol isteyip istemediği

OturanBoğa
Evet kontrol şerhi düşülmüştü

Vergi indirimi 2 yıllıktı sgk da kontrol şerhi düştü raporumda iki yıllıktı

@Mehmetalt,

o zaman bağlı olduğun sigorta müdürlüğüne gidip hastaneye sevk almalısın. Kendi başına alacağın raporu sgk kabul etmez. Eğer ikametin değişmişse, o zaman bunu sgk’ya bildirerek yaşadığın yerdeki sgk’dan sevk alabilirsin. Ama bu süreci uzatır, orası kesin

Merhaba %80 atipik psikozdan 3600 günden 2 yıl süre ile vergi indiriminden emekli oldum (raporumda iki yılĺıktı vergi indirimimde iki yıllıktı sgk da iki yıl sonra kontrol şartı ile emekli etti ) kontrol muayenesi eylül ayında, raporumun süresi dolduğu için raporu yenilettim %70 sürekli rapor verdiler. Sorum şu kontrol muayene tarihim geldiğinde bu rapor işime yararmı yoksa yeni rapormu istenir. Yeni aldığım rapor sürekli

@Mehmetalt,

Kontrole giderken bu yeni raporu da yanınızda götürün. Rapor çok yeni olduğu için ben kabul edilecektir.

Mrb
Vergi indiriminden emekliyim kontrol muayene tarihim geldi sgk sevki ile muayenemi oldum
HAstanedeki görevli biz raporu vergi dairesine göndereceğiz dedi
İnternetten takip edersin dedi ama nerden takip edeceğimi bilmiyorum nerden takip edebilirim

@Mustafa 1972,

yeni aradilar gel kontrol muayenesine göndereceğiz dediler sevk ile hastaneye gittim kontrol muayene tarihi 13.9.2024
üç ay önce çağırdılar

Üst Alt