S.a arkadaşlar bundan yaklaşık bir yıl önce görevdeyken anons üzerine bir olaya gittik olayda bize karşı mukavemet oldu ve ben bu mukavemet sonucunda sağ el işaret(tetik) parmağımdan yaralandım ve parmağım şişti bunun üzerine adli rapor alarak şahıstan davacı ve şikayetçi oldum. Daha sonra 1 yıllık süreç içerisinde Parmağımın şişliği bir türlü inmedi birkaç sefer film çektirdim herhangi bir şey olmadığını söylediler en son parmağımı katlayamaz hale geldim bunun üzerine tekrardan doktora gittim yapılan tetkikler sonucunda parmağımda ganglion kisti yani iyi huylu tümör olduğunu Doktor söyledi bunun üzerine ameliyat oldum kist temizlendi ancak tüm tedavilere rağmen Parmağımdaki hareket kısıtlılığı geçmedi şu anda silah kullanamıyorum bu durumundan dolayı Vazife malülü ve idari polis olabilir miyim.
Not: parmağımda oluşan ganglion kisti ile alakalı kimi doktorlar darbeye bağlı oluşabileceğini kimi Doktorlar ise bu hastalığın kendiliğinden ortaya çıkabileceğini ya da kesin bir nedeninin olmadığını söylediler
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Not: parmağımda oluşan ganglion kisti ile alakalı kimi doktorlar darbeye bağlı oluşabileceğini kimi Doktorlar ise bu hastalığın kendiliğinden ortaya çıkabileceğini ya da kesin bir nedeninin olmadığını söylediler
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.