Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emniyet Sağlık yönetmeliğine göre B dilimine mi giriyorum?

iesencan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar. Polis Memuruyum, 15 Eylül 2018 günü kalp rahatsızlığımdan dolayı hastaneye yatırıldım ve 4 gün yoğun bakım sonrası yapılan ilk anjio da, sağ ana damarın %80 tıkalı olduğundan stend takıldı ve 2 gün sonra soldakı iki tıkalı damar için yine anjio oldum ve ancak o damarlara stend işlemi riskli olduğundan uygulanmadı ve ilaç tedavisi ile o damarların açılmaya çalışılacağı 6 ay sonra tekrar anjio olmam gerektiği bildirilerek taburcu edildim. Hastanede yapılan tetkiklerde ayrıca Tip2 Diabet hastası olduğu, LDL kolestrolüm olduğundan dolayı da rapor verildi. Şu anda 2 tane rapor verildi ve bende Hastaneye Başvurarak, hastalıklarımın dilimlendirilmesi için müracaatta bulundum. Hastaneden verilen raporun ayrıntıları aynen şöyle.

TANI : TİP 2 Diabetes Mellitus, + Hiperdipilemi
CİDDİ KORONER ARTER HASTALIĞI + TEK DAMAR HASTALIĞI RCA' YI BAŞARILI STENDLEME EF%55

BULGULAR : İÇ HASTALIKLARI KAH STEND - ( + ) A1C %9,3 AKŞ - 1696 LDL 79 DİABETES MELLİTUS TİP2, HİPERDİPİLEMİ
KARDİYOLOLJİ CİDDİ KAH, KORONER STENDLİ EF%55

KARAR : DURUMU EMNİYET HİZMETLERİ SAĞLIK ŞARTLARI YÖNETMELİĞİ KARDİYOLOJİ / KALP VE DAMAR CERRAHİSİ B DİLİMİ 4. MADDE e FIKRASINA UYAR
DURUMU EMNİYET TEŞKİLATI SAĞLIK ŞARTLARI YÖNETMELİĞİNE GÖRE 1-DAHİLİYE B - 3 - 4 E UYAR ŞEKLİNDEDİR.

Sizden ricam bu raporun ne anlama geldiği, Emniyet Hizmetleri Sağlık Şartları Yönetmeliğine göre B dilimi mi olduğu. Bu haliyle Sağlık Daire Başkanlığına gönderilip gönderilemeyeceği hakkında bilginize ihtiyacım ver, yardımcı olmanızı rica edeceğim. Ayrıca bu rapor için % lik dilim almak istemiştim vergi indiriminden faydalanmak için, bununla ilgili bir açıklama yapılmamış ve % lik dilim belirtilmemiş.

iesencan

Eveti rapor B dilimine işaret ediyor.

Ama siz vergi indirimi için bu rapora değil (o raporda oran yazmaz zira), klasik engelli, sağlık kurulu raporuna başvurmalıydınız. Vergi indirimi için yeniden engelli raporuna başvurmanız gerekecek.

Üst Alt