Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En etkileyici aşk sözleri

ASLAN68

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
♥ Aşk elmayı yemekle başlar, ayvayı yemekle biter.

♥ Bütün kızlar çiçek olsun, arı olmazsam namerdim.

♥ Bizi çekemediler, halat koptu canım.

♥ Deli gibi sevdim, manyak gibi evlendim.

♥ Kızlar artık beyaz yatlı prenslerini bekliyorlar.

♥ Aşık olup ızdırap çekeceğime, nezle olup burnumu çekerim.

♥ Para için evlenme, borç almak daha hesaplıdır.

♥ Aşkım seni seviyorum! Ama parayı daha çok… Lakin paranın ne önemi var, mühim olan miktarı!

♥ Dokuz kere sev, onuncu olayım, Gerçekten sev, sonuncu olayım.

♥ Erkekler belediye otobüsü gibidir. Birini kaçırırsan beş dakika sonra öbürü gelir.

♥ Sen sen ol, kapı önunde aşk yapma! Aşkın gözü kordur ama komşununki asla!

♥ Erkekler neden evlenemiyecekleri kadının peşinden koşarlar? Köpeklerin kullanamayacakları otomobillerin peşinden koşmaları gibi.

♥ Sana sarılmayı o kadar cok seviyorum ki. Cünkü o sırada yüzüne bakmam gerekmiyor.

♥ Sen likor gibi tatlı, tekila gibi çarpıcı, viski gibi asil, konyak gibi sıcak, şampanya gibi özel, şarap gibi tutkulu, malibu gibi egzotik, kokteyl gibi muhteşemsin.

♥ Bir köpek ile bir erkek arasında ne fark vardır? Köpek sadece halıyı kirletip mahfeder, erkek ise tüm yaşamını mahfeder.

♥ Vefasız sevgilim alzheimer hastası bile senin kadar çabuk unutmaz pes…

♥ Kalbimde yaşıyorsun ama kiranı vermiyorsun. Not: Ev sahibi en kısa zamanda onunla evlenmezsen seni kapı dışarı edecekmiş.

♥ Sabahları kahvaltı yapmıyorum çünkü seni düşünüyorum. öğlenleri yemek yemiyorum çünkü seni düşünüyorum. Gece olunca uyuyamıyorum çünkü açım.

♥ Bırakıp gittin beni… Seni unuttum sanma, zaman alışmayı ögretti belki ama unutmayı asla…

♥ Eline almış bir çiçek sevecek sevmeyecek. Ah, koca sersem çiçek nerden bilecek.

♥ Deprem gibi girdin gonlume, fay hatti cizdin beynime, enkalar biraktin kalbimde, artcilar hala devam etmekte.

♥ İlk görüşte aşki anlıyorum da, ömür boyu birinin suratına bakan iki kişi arasında aşk bir mucizeden başka birşey değil. Bill Cosby

♥ Allah`im !! Kendim icin birsey istemiyorum, sadece anneme elma yanakli, bal dudakli, sutun bakcakli bir gelin nasip eyle.

♥ Aşk karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla sersemin teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır.

♥ Düşen bir yaprak görürsen, Beni hatırla sevgilim, Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmiştim.

♥ Seni sevecektim kiskanacak el ustunde tutacaktim kendimi sana sevdirecek bana baglayacaktim ip koptu

♥ Bataryasi zayif hayallerimizin kapsama alani disinda kalan kesimlerine sebeke hatasi nedeniyle ulasamadik simdi yuregimde full ceken hattimla seni seviyorum.

♥ Kalbim senden cektigini ABD usame bin ladinden cekmedi. Yuregimin teroristi dunya birlesse seni yok edemez. Akibetim ikiz kulede olsa yine seni sevecegim.

♥ Seni sevdim seveli basim belada seni dusunurken uyuya kaldim helada

♥ Sekerden evimiz tuzdan hayallerimiz vardi. Ne yazikki dun yagmur yagdi.

♥ Bunu iyi belle Cehennem buz tutuncaya kadar seni sevecegim

♥ Aşkimizin suya dusecegini bilseydim balik olurdum.

♥ Aşıka bagdat sorulmaz. BUSH

♥ Fazla mendiliniz varmi, aşık olmusumda!

♥ Karayollarinda degil, senin kollarinda oleyim.

♥ Sana birsey soyleyecegim, ama sakin uzulme; dun doktora gittim, bobreklerimde kum, kalbimde seni buldular.

♥ Hey garson! bana kalbim kadar yanik doner, dusuncelerim kadar karisik bir salata, acilarim kadar koyu bir kahve getir.

♥ Karin olmak istiyorum karin, Ey benim kardanadamim.

♥ Derstlesmek istiyorsan 1 tusla, birine sarilmak istiyorsan 2 tusla, eglenmek icin 3 tusla, hepsini istiyorsan benim numarami tusla.

♥ Sen kadayif kadar tatli, lahmacun kadar sicak, cig kofte kadar yakici, dolma gibi cekici, bulgur gibi asil ve icli kofte kadar dayanilmazsin.

♥ Erkek jinekolog hicbir zaman kendi arabasi olmamis bir oto tamircisi gibidir.

♥ Sevgilim, seni tv kumandasindan, futbol topundan, pazar gazetesinden cok daha fazla sevdigimi soylemismiydim.

♥ Aşıka bagdat sorulmaz, aninda korkup tuyer.

♥ Aşk dolmaya benzer, iyi sarilmazsa piserken dagilabilir.

♥ Sevgilim duygularim visne kaymak yani karmakarisik.

♥ Ruhum benim her gece gel bekliyorum seni o selvinin altinda mezarc mahmut.

♥ Aşkin bahardi bulbuller vardi Da… Hangi salak kafesin kapsini acik birakti.

♥ Artik bu solan bahcede bulbullere yer yok. Bulbulleri on bahceye aldilar. Buraya marul ekecekler.

♥ Nasil gecti habersiz o guzelim yillarim. Insan bi haber verir burada bosunami bekledik.

♥ Aşk bir otomobil gibidir yedek parcalari surekli degisir.

♥ Uzum gozlu elma yanakli kiraz dudakli pirasa sacli sevgilim. Seni cok ozledim. Imza : Manav Osman

Üst Alt