Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engeli nedeniyle sokağa atılanlar...

03Afyonlu

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Bazı bakımını üslenen aile veya akrabalar kurumlarımızın bakmasına izin vermezler utanır biz bakamıyormuyuz derler ama asıl işin iç yüzüne gelince iterler kakarlar elindeki üç kuruş maaşını elinden alırlar biz bakıyoruz pozlarına yatarlar ama birde o engellinin iç dünyasını görmek lazım ne çekiyor.
ben bunu en yakınımdaki bir engelli arkadaşımın çektiklerinden biliyorum her şey güllük gülistanlık deyil ülkemizde hayatın ne götürüp ne getirecegini bilemeyiz ama allah yardımcımız olsun ben bunu karamsarlık adına deyil biraz düşünmek adına yazdım bunlar hayatın tam bir gerçeyidir

afyonlu ağabeyciiğim bu bahsettiğiniz engellilerin sorunu değil bu bir insanlık sorunu lütfen artık talebimle konuştuğumuz uyuşsun nolur kendimizi acınacak hala sokmayalım bu bahsettiğiniz olay bir insanlık ayıbıdır insanlık ayıbını konuşun ama bir engelliye bu yapılıyor yazık demeyin çünkü aynı sorunu bir çok yaşlımız yaşamakda eskilerimizin altın bir lafı vardır malisef bunu kullandırmak zorunda bırakmış insanoğlu '' bir anne baba 9 evlada bakıyorda 9 evlat bir anne babaya bakamıyor'' yani yıllardan beri gelen bir insanlık ayıbı insanlar doğurdukları bebekleri çöp kontejyanlarına bırakıyor insanlar yaşlı anne babalarına eziyet ediyor insanlar bakımından para kazandıkları bebekleri dövüyor çok acıdır ki hayvandan beter doğası olan insanlar var bu gibi sorunları lütfen hep engellinin sorunu gibi yamayalım sonra toplun neden bize acıyor diye şikayet ediyoruz toplumdan önce sanırım biz kendimize mi acıyoru nee ?....

Üst Alt