Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engeliler polis olabilir mi?

RUÇAN

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar benim sorun norejen masne %77 rapor var polis olma sansım var yardım bekliyorum

RUÇAN ;

Engelliler Polis olabilir mi:confused: net bir fikrim yok fakat şartlarına bakıldığında tam tesekküllü Sağlık Kurulu Raporu istiyorlar ki buda normaldir gerektiğinde güç kuvvet gerektiren bir meslek Akabinde Emniyet Teşkilatı kendi bünyesi içerisinde yazılı sözlü mülakat ve Vücut performansı şekil itibariyle aktif yeterlilik durumunuda göz önünde bulunduruyor ona göre sınav yapiyor hiç bir kusuru sorunu olmadığı halde 1-2 santim boy farkı dahi basarısız olmaya yetiyor dolayısıyla kurallar kaideler bu meslekte var olmanızı engeller Polis olmasanız dahi Kurum içerisinde Engelli Kadrosunda Memur olarak Görev yapabilirsiniz yıl içerisinde bu tarz alımlar ÖMSS veya KPSS hangi puan türü istenirse alım yapılabiliyor

Cevabını bilmiyorum ama ofislerde evrak, bilgi girişi, pasaport, ruhsat tarzı masabası işlerde çalışabilirler gibime geliyor.

engelli birisi polis olamaz, yani emniyet hizmetleri sınıfında olamaz ama genel idari hizmetleri sınıfında çalışabilirler yani düz memur olarak çalışabilirler.

Arkadaşlar başlık açarken biraz daha düşünün bence. adamlar en ufak bir sorunda insanları elerken siz bir engellinin polis olmasından bahsediyorsunuz, Emniyette çalışabilir belki ama oda Yardımcı Hiz. Sınıfı olarak

kafanın karıştıracak hiç bir şey yok.Polis sağlık yönetmeliğine bakarsan ve engelin ile ilgili madde var ise hiç uğraşma.ama yok ise bir ihtimal sanşsını deneyebilirsin.
bazı arkadaşlar idari sınıflarda görev alabilir demiş doğru.ama bu idari sınıflarda çalışmak için polisken herhangi bir engelin olmasına bağlıdır.yani kısacası şu: polisken kaza geçirdin ve kaza sonucu engelli durumuna düşersen ve engelin çalışmana mani değil ise bu sınıflarda polislik yapabilirsin.

OKENS ;

Haklısın fikrine katılıyorum ancak Gecen yıl istanbul Kıyı Emniyeti Kpss puanı ile Engelli Büro Elemanı aldı Memurlar Net. ilan edildi uzaktan yakından Emniyet Mensubu olarak alakam yok Bavuru yapacaktım fakat istanbullu degilim baska bir ilde ikamet etmekteyim dolayısıyla adres gösteremedik ve kısmet olmadı kıyıdan köşeden azda olsa alım yapılabiliyor takip etmek gerekiyor:eek:

Ama ben de polis olmak istiyorum ama raporum %69 ve olamıyorum. Üstelik psikolojim çok bozuk. Engelliler için birahatsız bölüm açsalar ne güzel olurdu. Ben o ünü formayı giymeyi çok istiyorum.

Ben sagır dilsiszm beni kabul edermisnz. Engelli polis olur mu 😭🙏

Son düzenleme:
Ben sagır dilsiszm beni kabul edermisnz. Engelli polis olur mu ğŸËÅ“*ğŸâ„¢
Yanlış anlama ama sanmıyorum kabul edileceğinizi eger engelli alımı varsa bir ihtimal ofisde yazı işleri falan olabilir canın sağolsun başka şeylere adapte et kendini hayatta çok güzel şeyler var başka şeylere kanalize ol
Kaç yaşındasınız ve ne mezunusunuz ?
[FONT=Poppins]
2022 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan kamu kurumlarına toplam 12 bin engelli personel alımı yapılacağını açıkladı. Ancak 12 bin kişilik kadro, önümüzdeki yılları da kapsayacak şekilde planlandı ve açıklandı. 2022 yılı EKPSS sınavından sonra ÖSYM üzerinden tercihlerini gerçekleştiren yaklaşık 3 bin aday şu kadrolara yerleşti:[/FONT]

• Hizmetli
  • İmam hatip
  • Kuran kursu öğreticisi
  • Müezzin
  • Sağlık memuru
  • Sağlık teknikeri
  • Santral memuru
  • Hemşire
  • Sekreter
  • Teknisyen
  • Veri hazırlama ve kontrol işletmeni
  • Veteriner sağlık teknisyeni
  • Avukat
  • Anbar memuru
  • Bilgisayar işletmeni
  • Grafiker
  • İletişim görevlisi
  • Kameraman
  • Programcı
  • Veteriner sağlık teknikeri
  • Zabit katibi
  • Büro görevlisi
  • Çevre mühendisi
  • Elektrik mühendisi
  • Fizyoterapist
  • İstatistikçi
  • Mimar
  • Muhasebeci
  • Mühendis
  • Müze memuru
  • Pedagog
  • Psikolog
  • Sosyal çalışmacı
  • Sosyolog
  • Şehir plancısı
  • Veteriner hekim

Ama ben de polis olmak istiyorum ama raporum %69 ve olamıyorum. Üstelik psikolojim çok bozuk. Engelliler için birahatsız bölüm açsalar ne güzel olurdu. Ben o ünü formayı giymeyi çok istiyorum.
Şakamı yapıyprsunuz :) başka mesleklere odaklan bence
Psikolojim çok bozuk diyorsun bir sinir anında milleti vurursun valla :)

Üst Alt