arkadaslar kamuda memurum amirlerim tarafından aşağılandım 10 kişinin bulunduğu bir toplantida soylendi bu ifadeler sizce bunlar aşağılanmaya ayırımcığa girermi eger girerse ne yapmalıyım
sizce bu ifadeler şikayet konusu edilebilirmi
işte amirlerim tarafından herkezin katıldıgı toplantıda bana soylenenler (bana yeni bir iş teklif edildi engelim dolayısı ile bu işi yapamayacağımı ayakta çalışılarak yapılacak bir iş oldugunu ortapedik engelli oldugumu ve raporumda oturarak çalışabilir ibaresi olduğumu belirttikten sonra karşılaştıgım ifadeler)
-seni buraya kim gönderdi kardeşim
-seninle kadromuz 1 kişi eksik
-sen ne iş yaparsın kardeşim
-bak bu işi yapmassan sana şu işi veririz o zaman daha çok zorlanırsın tehdit eder gibi ifadelerle
-sen yanliş meslek seçmişsin
-yatmaya devam mı etmek istiyorsun
-bu arkadaşımız yani ben yatmaya alışmış yatmaya devam etmek istiyor
-senin mesleğine göre oturarak iş yok burda kardeşim seni kim gönderdi
bu gibi ifadeler ile karşilaştim bunlar herkezin içinde soylendigi için ispatlayabilirim bu ifadeler ayırımcılıga ,aşağılanmaya ,ötekileştirilmeye,kişiyi engelinden dolayı aşağılamaya yok sayılmaya girermi
sizce bu ifadeler şikayet konusu edilebilirmi
işte amirlerim tarafından herkezin katıldıgı toplantıda bana soylenenler (bana yeni bir iş teklif edildi engelim dolayısı ile bu işi yapamayacağımı ayakta çalışılarak yapılacak bir iş oldugunu ortapedik engelli oldugumu ve raporumda oturarak çalışabilir ibaresi olduğumu belirttikten sonra karşılaştıgım ifadeler)
-seni buraya kim gönderdi kardeşim
-seninle kadromuz 1 kişi eksik
-sen ne iş yaparsın kardeşim
-bak bu işi yapmassan sana şu işi veririz o zaman daha çok zorlanırsın tehdit eder gibi ifadelerle
-sen yanliş meslek seçmişsin
-yatmaya devam mı etmek istiyorsun
-bu arkadaşımız yani ben yatmaya alışmış yatmaya devam etmek istiyor
-senin mesleğine göre oturarak iş yok burda kardeşim seni kim gönderdi
bu gibi ifadeler ile karşilaştim bunlar herkezin içinde soylendigi için ispatlayabilirim bu ifadeler ayırımcılıga ,aşağılanmaya ,ötekileştirilmeye,kişiyi engelinden dolayı aşağılamaya yok sayılmaya girermi
Son düzenleme: