Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aracı ön cam değişime kasko ödeme yapmıyor!?

ozbalkesli10

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Selamlar,
engelli aracımın ön cam çatladı ve sigortanın anlaşmalı olduğu servise gittim yaptırdım ama sigorta şirketi ödemeyi kabul etmiyor araç aparatlı olması nedeniyle nasıl bir yol izleyebilirim

CAM kırılmazsı klozu varmı kasko polıcesınde?

Bu ne saçma şey böyle, engelli aracı diye ön cam degişimi reddi olurmu? birbirinden alakasız konular zaten bu öncelikle bir araç diger tüm araçlar gibi. tekeri patlar camı kırılır yada kaza yapar sonrası engelliye ait bir araç .benim aracımda engelli aracı geçen sene camım çatladı gittim kaskodan degiştirttim, herhangi bir sorunlada karşılaşmadım bu işte bir yanlışlık ama neresinde bilemedim. bastır sigorta şirketine hakkını al altta kalma.

Engelli aracı diye hasarı karşılamama şeklinde bir durum olamaz. Ben 4-5 kere değiştirdim ön camı kaskodan (13 yıl kullandım arabamı)

Başka bir şey var sebep olarak, ya da bildiğin kaskocu işgüzarlığı. Bir de anlaşmalı yerden yaptırdıysanız zaten hiç para vermemeniz gerekli. Camcı işi yapmadan önce sizin kaskodan kontrolünü yapıp alacağını garanti eder, sonra değişimini yapar. Eğer anlaşmasız yer ise genellikle belli bir yüzdeyi sizden keser kasko.

aynen engelli aracı olması ile alakası yok yılda 1 kez kasko bozulmadan ön cam hakkım var 1 kez değiştirdim

Engelliye kasko yok

merhaba arkadaşlar,
engelli aracım 2 yıldır ankara sigorta dan kaskolu ve benim aracın ön cam kırıldı ama öğrendimki ankara sigorta engellilere
kasko yapmıyorlarmış ozaman ben neden 2 yıldır kaskom var diye rahat rahat aracıma biniyorum şimdi 3 bin tl cam parasını bana ödetiyorlar bu yazıyı herkezin bilgisi olsun diye yazıyorum..

Kusura bakmayın ama yazdıklarınızdan hiç bir şey anlamadım..! Durumu daha açık izah ederseniz yardımcı olmaya çalışayım..

ankara sıgorta da yoksa baska sıgortadan yaptır sende kaskonu.

Kasko poliçen elinde mi? Bir kopyasını at buraya baksın arkadaşlar, bilenler. Poliçe varsa teminatları vardır. Uygulanmaması diye bir şey olamaz. Şartlar neymiş bilinmeden buradan yardım alman çok zor.
Poliçenin atarsan, afaki yorum yapmayız. Poliçe kanundur.

şöyle bir ibare var bu sadece ankara sigorta diğer bütün sigortalar yapıyor

ibare şu Engellilerin kullanabilmesi için tadilat yapılmış olması yada buna ilişkin aparat bulunması halinde işbu sigorta poliçesi geçersizdir

Bu durumda adamlar haklı. Ama sigorta acentesi bu durumu biliyorduysa uyarmamış olması hata. Şimdiye kadar verdiğiniz sigorta paralarını geri isteyebilirsiniz belki. Bunun için sigorta başlangıcından önce tertibat olduğunu kanıtlamanız (kolaydır muhtemelen) ve acentenin geçerli olması mümkün olmayan bir poliçeyi kusurlu olarak tanzim etmesinin yanlış olduğunu savunabilirsiniz.

ozbalkesli10

Siz engelli olduğunuzu söylemediniz mi? Kaç yıldır kasko yaptırıyorum, hasarlarımda oldu, hiçbir sıkıntı yaşamadım, 2 farklı şirketten.

Üst Alt