Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli emekli ikramiyesine haciz gelir mi?

Jerkminnow77

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.
Ben 3600 den emekli olcam bankada çalışıyorum. Hesaplarımda haciz var fakat çalıştığım bankamda kredim olduğundan icraya kesinti olmuyor banka alacağı olduğundan.
Sorum şu emekli olduğumda ikramiyem çalıştığım bankama yatacak bu anlattığım duruma istinaden ikramiyeme bloke yada haciz kesinti vs olurmu.
Teşekkürler

Merhaba, Emekli maaşına haciz konulamaz ancak muvafakatınız olur ise 4/1'ine haciz konulabilir, siz asla muvafakat etmeyin.
1-) Emekli maaşı dışındaki sair alacaklar ile ikramiyesine haciz konulabiliyor.
2-) Emekli ikramiyesine haciz konulabilmesi için alacaklı vekili sgk'ya müzekkere yazması gerekiyor, fakat müzekkere yazılsa da genelde sgk işleme almıyor zaten yılda 2 defa ikramiye ödemesi yapılıyor bu bakımdan zaman aşımı da var.
3-) Emekli olun hayırlısı olsun

15 yıl 4400 pirimim oldu 1. Dereceden engelliyim aylık maaş ortalama nekadar alırım bilginiz varmı

Üst Alt