Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli insanların yaşadığı sorunlara dair hazırlayacağımız tiyatro için [Araştırma]

gkc61

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelilke hepinize iyi günler.. :)

ben üniversite ögrencisiyim ve gençlik merkezinde görevliyim.. açıkcası bi engelım yok ama engellilere yardım etmek istiyoruz.. gençlık merkezınde düzenledıgımız bir tiyatro var engellilerle ilgili açıkcası sorunlarınıızı yaşam hikayelerınızı veya neler istedıklerınızı ögrenmek istiyoruz ve bu konu üzerinde tiyatro yapıp halkı en azından bilinçlendirmek istiyoruz..
bu konuda açıkcası yardım edebılırsınız diye düşündüm umarımda edersınız cunku halkın bilinçlenmeye ihtiyacı oldugunu düşünüyorum..

şimdiden tesekkur ederım.. :rolleyes:

eger biz bu tiyatroyu burada düzenleyebılırsek bütün sehirleri tek tek dolaşacagız ve bu bizim için gercekten çok önemli bir konu..

sevgili arkadaşım kendinizle ilgili bilgileri paylaşırsanız daha bir yardımcı olur herkes. bilginize.

bazı seylerin farkındayım insanların ne şekilde baktıklarını öle insanlar varkı acıkcası yardım etme tenezzulunde bile bulunmuyorlar acıkcacı bu tiyatroyu yapmamızın amacı halkı bilinçlendirmek ama ne kadar bilinçlenırler bilemıyecegım..

Üst Alt