Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli kadrosunda gözükmemek özlük hakları açısından bir sorun oluşturur mu?

bipolar777

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar;
İLAN AÇIKLAMASI
657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü
maddesinin B fıkrası uyarınca 6/6/1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile
yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 8 inci maddesi
kapsamında ve esasların ekli 5 sayılı cetvelinde yer alan solist sanatçı, sanatçı ve sahne üstü ve
sahne gerisinde 29/12/2022 tarihine kadar görev yapmak üzere, aşağıda belirtilen branş ve sayıda
sözleşmeli personel alınacaktır. Bu tarihten sonra, durumları uygun olanlar ile; ihtiyaç, başarı,
disiplin durumu ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünce gerek görülen diğer kriterler
yönünden yapılacak değerlendirmeye göre yeniden sözleşme yapılabilecektir.

Başvurdum , Sınavlı Mülakatı kazandım
12.11.2022 tarihinde Sözleşmeli Olarak ,
Kültür ve Turizm Bakanlığına Bağlı
Devlet Opera ve Balesi,
İstanbul Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğüne Sözleşmeli Göreve başladım
Fakat %40 bipolar rahatsızlıktan engelli olduğumu kuruma söyledim ,engelli raporumu Kuruma sundum.
E-devlet İşe giriş belgemde engelli statüsünde işe başlatmadıklarını normal statüde başlattıkları anlaşılmaktadır.

Bu durumun Erken emeklilik yada yer değiştirme hakkı (Tahin) için sorun yaşatır mı ?

29/12/2022 tarihine kadar sözleşmem geçerli. 29/12/2022 tarihinden sonra kurum benden memnun kaldığı halde tekrar sözleşme yapılacak.Verdiğiniz bilgiye göre yeni sözleşme imzalayacağım,

Uzman birisi bilgi verirse çok memnun kalırım,SAYGILAR!

yokmucevap verecek birisi , kısaca 4b sözleşmeli nasıl engelli kontejanına geçer ?

Tahakkuk birimine git sistemden degissinler

Üst Alt