Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşımı kesecekler!?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben bursadan Spastik engeliyim ve bana 3gún önce sosyal hizmetlerden 2adam geldi engelli maaşı kesilmesini istediler benim üstüme hc 1mal varlığı yok annem babamdan en düşük bagkur maaşı alıyor 1de bakım aylığı alıyor benden dolayı bu engeliye yapılan haksızlık değil mi arkadaşlar ne yapmalıyım Kesilmemesi için yol yordam gösterin lütfen bana

Ayşen,
evde bakım aylıkları da gelire dahil ediliyor 2022 aylıklarında. önceden edilmiyordu. ama bu hüküm değiştirildi.
evde bakım aylıgı alıyormuşsunuz.
annen de babanızdan aylık alıyormuş. bu durumda hanede kişi başına düşen aylık gelir 286,32 tl ustunde çıkmışsa aylıgınız kesilmiştir.
yukarıda arkadaşın verdiği linkte tartışmalara ve mücadeleye sen de katıl. tek başına bu işi çözemezsin. belki hepiniz ses yükseltir ve hakkınızı ararsanız mevzuat değiştirebilirler.
mücadeleden başka seçeneğiniz yok.

Kaedelenn in dediği gibi verdiği siteye katılın ve sağlık durumu dışarı çıkmaya elverişli olanlar,sitede duyurulan etkinliklere katılabilirlerse sıkıntıların dile getirilmesinde etkili olurlar...yoksa burada parti v kurumları şikayet etmekle bir sonuç alınamıyor..Havanda su dövmekten başka bişey olmuyor burda yazmakla.....

Üst Alt