hilal72 benim durumum çok farklı. anlatmam uzun sürer. ben devletten alacaklıyım. hak verilmişse sonuna kadar kullanacağım. ben nerdeyse can veriyordum. raporlarda,tutanaklarda, belgelerde ismim geçmiyor diye ve dava açmak için müracat tarihim zaman aşımına uğramış diye görev malüllüğü bile vermediler. adi malül sayıldım. sanki babamın işini yaparken geldi bu olay başıma. o dönemler boş ver vatan sağolsun diyordum.sonra gördümki ciğeri beş para etmez vatana millete sülük gibi, kene gibi yapışmış asalaklar, kan emiciler her türlü faydalanıyor nimetlerden. bense canımı ortaya koymuşum tüm iyi niyetimle hala da tırmalıyorum daha fazla vatana millete hizmet edeceğim diye. normal işim neyse maaşımı hakedip helal lokma yemek için o işimi yapacağım. verilen haklardanda faydalanmak anamın ak sütü gibi helal. dikkat ettiysen araştırıyorum illegal olan bişey peşinde değilim.kızdığım zaman böyle veryansın ettiğime de bakma vatana millete hakkım sonuna kadar helal olsun. engelliliğimin filan arkasına sığınacak biri değilim, zaten görünüştede çok şükür elim ayağım tutuyor ama hiçbirşey eskisi gibi değil. bana ihtiyaç olduğunu hissettiğim anda yine en ön saflarda olurum, can çıkar huy çıkmaz. fakat o bahsettiğim asalak insanlara ve kendileri yükselmek için personelinin kadrini kıymetini bilmeyen tüm yavşak amirlere asla hakkımı helal etmiyorum.