Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memur emekli olurken emeklilik ikramiyesi alabilir mi?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
640
Reaksiyonlar
371
Engelli memurun EMEKLİLİK İKRAMİYESİ NASIL HESAP EDİLİR? Engelli memur emekliliği hakettiğinde prim + gün tamamsa ve 1261 günü EMEKLİ SANDIĞINDA doldurduysa EMEKLİLİK ZAMANI emeklilik ikramiyesi alabilirmi?

ayDÜNYAvazo
Emekli ikramiyesi yönünden engellilere özel bir uygulama yoktur.
Emekli sandığından emekliliği hak ettiğinizde her memur gibi, memuriyette geçen kıdemi kadar ikramiye alır.

"Hizmetli" olarak çalıştığım kurumdan "Emekli" olurken ikramiye hesaplaması nasıl yapılmaktadır?

PEKALA BU HESAPLAMA NASIL YAPILMAKTADIR. Brüt maaşla mı hesaplama yapılmaktadır.

4C li "SGK" prim ödemelerinin Net maaştanmı yoksa Bürüt ten mi yattığını nasıl anlar?

İkramiye nasıl hesaplanmaktadır?

KASIM Ayı 2009 Yılı
30 Günlük Ödenen Prim Miktarı(4C)= 992.32 TL.

Engelli memur statüsünde enaz kaç yıllık hizmeti olmalı emeklilik ikramiyesi için?

Benim 4C li olarak (7 yıl 3 ay 15 gün) hizmetim vardır 5434 SK TABİYİM BU ARADA.

Rapor oranına göre değişiyor o diye biliyorum

14 16 18 yılmı yoksa 15 16 18 yıl mı tam emin olamadım e devlette sigorta koluna girince ekranda gösteriyor net bilgi orda var

SGK TESCİL ve HİZMET DÖKÜMÜNDE aşağıdaki şekilde yazmaktadır BUNUMU SÖYLÜYORSUNUZ:

Sigortalılık süresinde 15 yıla tabidir.(Maluliyet Sebebiyle) Emekli olabilir. (emekli olabilecek yaş ve/veya tarih, sigortalının halen veya son defa 5510 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (c) bendine tabi görev yapmış olmaları durumunda geçerli olacaktır.)

Şöylemi:
Emekli olunabiliyor ama emeklilik ikramiyesi alınamıyor.

evet onu kastettım
ıkramıye senın hakkın calıstıgın süre zarfı boyunca hakedısını alırsın
dıyelım 20 yıl 20 yıllık alırsın

O ZAMAN SADECE 4c DEN EN AZ 15 YILLIK PRİMİM OLMASI GEREKİR. HİZMET SÜRESİ 15 YILIN ALTINDA İSE EMEKLİLİK İKRAMİYESİ ALAMAYACAĞIZ.

450 gün askerlik borçlanması yaparsam eğer oda 4C HİZMET İNDEN SAYILIRMI?

Raporum tek hastalıktan ve %65

ayDÜNYAvazo

okadar detaylı bılmıyorum ama emeklılık ıcın karar verdıgınızde sartları personel subesıne dılekçe vererek sgkdan öğrenebılırsınız ıyı gunler dılrım

Bakın siz 15 yılı doldurun personele çıkın dilekçenizi vermeden sgk ya yazi yazın belki farklı birsey çıkacak dilekçe ibrazı sonraki iş zaten orada net belli olur

Bahadırdr

Şöyle Oldu:
Ben SSK+EMEKLİ SANDIĞI toplamının 16 TAM YIL 5.760 günü tamamlayınca emekli olacaktım. Bu şartlarla hem emekli olabileceğimi hemde EMEKLİLİK İKRAMİYESİ alacaktım(ki) bu şartlarla emekli olabileceğim ama "EMEKLİLİK İKRAMİYESİ" alma imkanı "SIFIRA" inince
İŞTE ŞAFAK BÖYLE GERİ TEPDİ TEPMİŞTİ.

Sanırım 4C li olarak enaz 15 YIL HİZMET OLMASI GEREKİYORMUŞ MUŞ MUŞ.

ŞURADA 2.150 gün kalmış kaldıdı.

15 yildan az memurlugu olan ikramiye alamaz diye bir kanun mu varmis demek?

15 yıl diye bir şey yok emekliliği hak etmiş olman yeterli ne kadar çalıştıysan o kadar ikramiye alırsın istersen git personeline sor .

@Bahadırdr

Maaşlar 2 katına çıkacak.
İkramiyelerde böyle olurmu?

9 yıllık ikramiye 84 civarı yapıyor TEMMUZ zammı olmadan.

Kamu Görevlileri Tescil ve Hizmet Daire Başkanlığına
Müracaat etsem ne kadar ikramiye alabileceğim netleşirmi?
(ŞÖYLEKİ 2007 ile 2009 arası 1.125 gün 4C hizmetim var)

Kamu Görevlileri Tescil ve Hizmet Daire Başkanlığına
Müracaat etsem ne kadar ikramiye alabileceğim netleşirmi?
(ŞÖYLEKİ 2007 ile 2009 arası 1.125 gün 4C hizmetim var)

8 yıllık memurluk
MEMURLAR.NET
ve SGK nın SİTESİ

İkramiye
Hesaplama yapmıyor.

15 Temmuz 2023 itibari ile Memurlar.net sitesi Memur emeklilik ikramiyesi hesaplamıyor?

Engelli Memurun Alacağı Emeklilik İkramiyesi Hk.

Arkadaşlar,
Engelli memurun emekli olduğunda alacağı emekli ikramiyesi hakkında bilgisi olan bu başlığa yazabilir mi? Alınacak ücreti merak etmemin sebebi hususi olmayıp her emekli adayını ilgilendirebilir. (nasıl ve ne koşullarda hesaplanacağını bilmediğim için)

ne zamandır memursun ne zamandır çalışıyorsun emekli mi oldun ? benzer konular açıyorsun cevabını bulamadın mı

5434 SK tabi iken 4C li toplam primim 3.330 günse ne kadar emekli ikramiyesi alırım?

5434 SK tabi iken 4C li toplam primim 3.330 günse ne kadar emekli ikramiyesi alırım?

4A=2.615 günüm var.
4C=2.865 gün olacak.
Askerlik Borçlanması=280 gün yapacam.

(18 OCAK 2024 tarihinde emekli olmak istiyorum. 280 gün askerlik borçlanması yaparak ve toplam primi 5.760 güne tamamlayarak)

O ZAMAN HİTAP TA ŞÖYLE OLACAK=
KIDEM AYLIĞI HİZMETİ= 9 YIL 3 AY 0 GÜN
KAZANILMIŞ HAK AYLI= 9 YIL 3 AY 0 GÜN

''ayDÜNYAvazo[FONT=sans-serif] '' [/FONT]Hocam, sorularını sosyal güvenlik uzmanına ya da, Kurumunun insan kaynakları departmanına sorsan, ve buraya da açıklamalı olarak yazsan, biz de faydalansak..... olmaz mı.. Saygılar

:)) Hocam yaa.... ;)

Memurların emeklilik ikramiyesi tutarları neden düşük siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

Memurların emeklilik ikramiyesi tutarları neden düşük siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

2024 yılında 9 yıllık memurun emeklilik ikramiyesi ne kadar olacaktır?

2024 yılında 9 yıllık memurun emeklilik ikramiyesi ne kadar olacaktır?
BİLGİ VERİRMİSİNİZ?

TAM 9 yıllık EMEKLİ İKRAMİYESİ 2024 yılında ne kadar olacaktır?

kimse emin olamadığı için cevap yazamıyor en iyisi dilekçe yazman sanırım .posta ile yollasan ya da sistemden ulaşma imkanın varsa .zor yani emekliliğin ötelenmesi.

Üst Alt