Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurun yer değişik talebinin zımnen reddini mahkemeye taşıdım

Hacı abi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%65 Kronik engelliyim, ilçe kaymakamlığında Memur olarak çalışıyorum, il merkezine atanmak için valiliğe dilekçe verdim, süresi içinde dilekçeme cevap verilmedi, bu nedenle idare mahk. başvurdum. İl Sağlık Müdürlüğünden, ilçede kardiyoloji bölümü ve doktorunun olmadığını belirten bir yazı da aldım. Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Sureti İle Atanmaları Yönetmeliğinin engellik durumuna bağlı yer değişikliği ek:3 maddesinde engel oranını belirterek, kısıtlama olmaksızın Kurumların KADRO İMKANLARİ dikkate alınır denilmektedir. İlde 3 adet kadro da var. İsteğim şudur, Bu konuda EMSAL Karar örneğine ihtiyacım var. ozgun.2606@hotmail.com adresime mail gönderebilir misiniz. Teşekkür ederim.

Üst Alt