Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmenlerin atama kurallarına dair yeni bir açıklama geldi mi?

sadece63

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
6
MEB İN YENİ AÇIKLAMASINDA ÖĞRETMEN OLMAK İSTEYENLER İÇİN KPSS ŞARTINI KALDIRDI YERİNE AKADEMİ GİRİŞ SINAVI GETİRDİ. LAKİN ENGELLİ ÖĞRETMEN ADAYLARININ NASIL YOL İZLEYECEKLERİ HAKKINDA BİR BİLGİYE ULAŞAMADIM. ÖĞRETMEN OLMAK İSTEYEN BİZLER İÇİN DÜŞÜNÜLEN BİR ŞEY VAR MI?

Henüz bir gelişme duymadım.. Duyarsam yazarım unutmam.. Sen duyarsan da yaz memnun olurum 👍

@ghb07,

tamamdır, bende zaten bilgi almak için cimer e yazdım cevabı burada paylaşırım

@ghb07,

Başvurunuz incelenmiştir.
Resmi Gazetede 10.10.2024 tarih ve 7528 sayı ile Öğretmenlik Meslek Kanunu yayımlanmıştır. Yayımlanan kanunun “Hazırlık eğitimine alınacakların belirlenmesi” başlıklı 9. Maddesinde öğretmen akademisine alınma şartları belirlenmiştir.
e-Kpss ile belirtilen hazırlık eğitimine alım sürecine alınma şartlarında şu an için bir değişikliğe gidilmemiştir.
İyi çalışmalar dileriz.
BU ŞEKİLDE CEVAP GELDİ. BİZDE EKPSS İLE ALIMA DEVAM ŞİMDİLİK

@sadece63,
Eyvallah Kardeşim işin rast gelsin.. Tercihlerin gönlüne göre olsun 👍

Selâmlar Kardeşim bir şey duyarsam yazacağım demiştim.. Facebook'ta birisi "engelli öğretmenlere akademi hayırlı olsun yazmış.."
Kaynak olarak da memurlar net'te ki bir yazıyı göstermiş..

Kaynak Memurlar net edip üzen demiş

@ghb07,

aynen. ama güzel yanı şu ki ekpss ile devam. akademi artık tüm öğretmen olmak isteyenlere zorunlu oldu.

Üst Alt