Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olarak ne iş yapabilirim? Masa başı bir iş önerebilir misiniz?

yakup.n

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar herkese mrba. Başlıkta da belirttiğim gibi Engelliyim %49 raporum var. Aldığım lösemi tedavisi yüzünden her iki kalçama da kalça protezi takıldı. Uzun süre ayakta duramıyorum (maximum 1-1.5). Dolasıyla Ağır yük kaldırabilme gibi bi imkanım da yok. Hemen hemen hepimiz aynı durumda olduğumuz için iş tecrübelerinizden yararlanmak istedim.

Daha önce "Çağrı Merkezi"inde çalıştım yaklaşık 1 yıllık Çağrı merkezi deneyimim var. En sonda elektrik dağıtım şirketinde "Veznedar" olarak çalıştım. Bana Masa Başında çalışabileceğim bir iş önerebilir misiniz? Mesela Bilet satış görevlisi, Kargo takip görevlisi v.s buna benzer iş önerebilir misiniz? Acilen işe ihtiyacım var çok zor durumdayım gerçekten. Teşekkürler

yakup.n

Böyle bir siteye girip muzdarip olduğunu dile getiriyorsun ama, işkur'un sitesine girip bulunduğun bölgeye göre iş ilanlarına bakamıyorsun?

yakup.n kardeşim buraya yazarak kimse sana iş bulamaz.Senin sürekli araştırma halinde olman lazım mesela işkura başvur,kariyer net gibi eleman arayan sitelerde profilin olsun.Araştırarak iş bulursun iş kimsenin ayağına gelmez.

Ben bana iş bulsunlar diye yazmadım ki zaten. Ne iş yapabilirm? Bana ne gibi işler önerebilirsiniz? Diyorum. Anlaşılmıştır umarım.

yakup.n

Merhaba, o halde soru tarzınızı kontrol ediniz lütfen. Sorunuz şu şekilde olabilirdi: Merhaba, X engelim mevcut. Sağlığımı olumsuz etkilemeyeceğini düşündüğünüz ne tür işlerde çalışabilirim acaba?

2. Siz, kendinizin doktoru halindesiniz. İlanlara ve ilan detaylarına göz atın.

yakup.n

Selam,

Sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz gibi. Belirttiğiniz gibi masa başı işler size uygun. Çağrı merkezi özellikle bulunduğunuz bölgelerde yaygın iş hacmi oluşturuyor. Ona yoğunlaşabilirsiniz. (Bölgesel teşvikler sebebiyle Çağrı merkezleri genelde Orta ve Doğu Anadoluya taşınıyor, açılıyor.)

Bende kemik iliği nakil sonrası düzelen hastalığimdan sonra iki kalçama ilaç yan etkisi nedeni ile protez takılı. 5 yıldır birden fazla şirkette emekli engelli olarak Büro Memuru olarak çalışıyorum. İşkura kaydını yaptırıp, kariyer.net, Linkedin üzerinden başvurular yapabilirsin.

Merhaba, geçmiş olsun;
İşkur ve kariyer.net engelli büro memuru iş ilanlarına bakabilirsiniz ama sürekli arayış içinde olmanız gerek kolay kolay bulunmuyor umarım dilediğiniz gibi bir iş bulursunuz hayırlı günler..

Üst Alt