Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olmam engelli olmayan statüde işe girmeme mani olur mu?

potkal

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
iki yıllık raporla emekli oldum raporumun süresi doldu işkurda kaydım engelli gözüküyor normal statüde bir iş buldum çalışmaya başlayacam benden engelli raporu isterlermi işkurdaki engelli kaydı yüzünden

arkadaşlar bu konuda çok kararsız kaldım takıntı haline geldi bilgi verirseniz ona göre davranacam 2 yıllık raporla sürekli vergi indiriminden emekli oldum raporumun süresi doldu işkurdaki kaydım engelli gözüküyor normal statüde çalışmak istediğimde tekrar engelli raporu isterlermi işkurdaki kaydım yüzünden yoksa normal emekli statüsündenmi çalışmaya başlarım sgdp pirimi ödeyerek cevaplarınız için şimdiden teşşekkür ederim piskoz tanısı koydukları için bende bu konu takıntı haline geliyor karar veremiyorum bilindiği gibi artık tekrar rapor almak işkenceye döndü

potkal
işi işkur üzerinden bulmadıysanız bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.

Üst Alt