Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu alırsam iş bulmak konusunda avantajım olur mu?

dmdmdm

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
15 yıldır psikolojik rahatsizligim var askerlikten rahatsızlığımdan dolayi muafim.ise giriş esnasında askerliğimin muafiyeti psikiyatristten olduğu için işyerleri sıkıntı yaratıyor.sizce engelli raporu alsam mı iş konusunda önüm açık olur yoksa bu şekilde iş bulmaya çalışayım mi? genelde şoför olarak çalıştım eski kodda E ehliyeti var psikoteknik sertifikam src 2 var.engelliye geçişimde ehliyetim ve psikoteknik belgem geçersiz mi olur?yapabileceğim işler şoförlük tarzında genelde

rahatsızlığınız ney ben de psikiyatriden aldım.bipolar bozukluksa son 4 sene atak geçirmemiş olmanızı şart koşabilirler ehliyet için
dmdmdm

iş konusuna gelince.ekpss sınavı var engelliler için.sorular kpss nin bir tık altı daha kolay.ama özelde psikiyatri raporluları istemiyorlar.işveren sıkıntı çıkarabilir

Benim o.k.b bilinemeyen anksiyete bozukluklar bipolar bozukluk sosyal fobi vs tanıları var.peki özel sektorde veya ise alimda raporda ruhsal bozukluk psikolojik vs tanısı engelli raporunda yer alıyor mu?daha doğrusu iş yeri bunu görebiliyor mu?ben engelli değilim desem normal kadrodan işe alım olur mu?işyeri o zamanda sağlık raporu istiyor orada engel durumu çıkar mı? kbenly

valla işin özü bedensel bir engeli bulunmayanları şirketler engelli kadrosunu doldurmak zorunda oldukları için az da olsa öncelik tanıyorlar. Ama bazı şirketler ruhsal vb gibi hastalıkları olanları kabul etmiyorlar maalesef.

Üst Alt