Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu alırsam iş imkanları nasıl olur?

emrekarakoc

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, iki kulağımdan doğuştan ileri derecede işitme kaybım var. İki cihaz kullanıyorum. 28 yaşındayım. Elektrik mühendisiyim. Engelli raporu alırsam iş imkanlarım azalır mı artar mı karar veremiyorum. E-kpss ye girmek istiyorum ama 2018 e kpss mühendis alımlarında elektrik mühendisliği alımı göremedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Engelli raporu aldığında sana hiç bir zararı olmaz aksine çok faydasını görürsün zaten kalifiye personelsin işletmelerin seni almaları'da sağlıklı bir insana göre daha çok işine gelir tabi aynı işi yapabilecek güçteysen

merhaba,

engelli iş imkanları rahat ama maaşlar genelde asgari ücret üzerinden veriliyor.Mühendislik firmalarına engelli kadrosu için başvuru yap onlar sen mühendis olduğun için asgari ücretten daha yüksek maaş alman mümkün tabi mühendislik alanında tecrübeniz varsa asgari ücretten daha yüksek maaş alman çok yüksek emrekarakoc

2015 te mezun oldum 4 yıldır inşaat firmasında mühendis olarak çalışıyordum. Ancak ihale olmadığı için bizi çıkarttılar. 5 aydır işsizim. O yüzden alıp almamakda kararsız kaldım.

Bakınız, okumuş mühendis olmuşsunuz yani bunu burada sormanız bile tuhafıma gitti işi gücü bir tarafa bırakın engelli raporunun bayağı faydası var çevrenizden hiç mi duymadınız kararsızlığınıza'da anlam veremiyorum. işveren zorunlu engelli çalıştırma kapsamında değerlendirecek bir mülakata girdiğinizde kendi mesleğinizle alakalı 1-0 önde başlayacaksınız sürekli aynı cevaplar geliyor. konuyu kapatalım bence alın raporunuzu indirimli internet, su faturası gibi haklardan yararlanın ücretsiz ulaşım imkanını kullanın vergi indiriminden yararlanarak cüzzi bir miktarda olsa vergi iadesi alın erken emekliliğin tadını çıkartın daha ne denmesini bekliyorsunuz rapor çıkartmak için anlamış değilim

Üst Alt