Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu alsam ilerde emekliliğimde işe yarar mı?

s!gMa!

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
17
31 Aralık 2023 tarihinde en son ki engelli raporu geçerlilik süresi doluyor. Doktorum her sene seni emekli edelim diyorlar demişti. Bu senede bariz bir emekli etme girişimi oldu önceki seneler gizli kapaklı doktor ile görüşüyorlarmış bu sefer ki aleni oldum. Rapor psikiatri'den olunca ilaçların ve rahatsızlığın etkisi ile diğer normal/sağlıklı personeller kadar verimli olamayınca rahatsızlık atak, kriz sürecinde olunca oluyor genelde bu tür girişimler. Bir de dediğim gibi psikiatri raporu göze batıyor sizce yeniden rapor alsam mı. Rahatsızlığım çok ciddi manada ilerler ise ileride tekrar rapor alıp emekli olabiliyorum diye biliyorum zaten EKPSS iel atandım... Tekrar rapor başvurusunda bulunayım mı bulunmayım mı?

RssCip

Emeklilik zamanı geldiğinde, yani emekli olmak istediğinde rapora başvurursun. Bugünden rapor almak pek bir işe yaramaz.

Üst Alt