Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu olan sadece engelli statüsünde mi çalışabilir?

dmdmdm

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Engelli raporu olan sadece engelli statüsunde mi çalışabilir? Yoksa söylemesek açık olan normal statüden de çalışabilir miyiz?birde 3 ayda bir engelli maaşı alan kişi aynı zamanda bir yerde sigortalı olarak calisabilir mi?

Engelli raporu olan herkes engelli kadrosunda çalışır diye bir kural yok.
Sigortalı bir işte çalışan biri hayır 2022 engelli aylığı alamaz.

Teşekkürler.birde benim 15 yıldır psikolojik rahatsizligim var askerlikten muafim.ise giriş esnasında askerliğimin muafiyeti psikiyatristten olduğu için işyerleri sıkıntı yaratıyor.sizce engelli raporu alsam mı iş konusunda önüm açık olur yoksa bu şekilde iş bulmaya çalışayım mi? genelde şoför olarak çalıştım eski kodda E ehliyeti var psikoteknik sertifikam var.engelliye geçişimde ehliyetim ve psikoteknik belgem geçersiz mi olur?yapabileceğim işler şoförlük tarzında genelde

Ehliyet yenileme sürecinde tedavi ve ilaçlarınızı aile hekimi göreceğinden sizi uzman görüşü için psikiyatriye sevk edecek. Durumunuza göre her şeye o karar verecek.

Şoförlukten vazgeçtim.diyelim fabrikaya başvuru yaptim diyelim ki engelli raporum var.ben normal statüden basvurdugumda iş hukukuna aykırı birşey yapmış olur muyum veya ben engelli kartını göstermeden anlar mı işyeri?sonuçta işe girişte sağlık raporu istiyorlar burada hepsi gözükmez mi?

dmdmdm
Özel sektörde işe girerken nihayetinde öyle detaylı sağlık kurulu raporu değil istenen şey.
İş gıda üzerine ise bulaşıcı hastalıklar yönünden tetkikler ve akciğer filmi gibi şeyler.
Gıda dışı işlerde sadece çalışabilir raporu, onda da yine dönüp dolaşıp aile hekimine geliyor konu. Ne yazarsa artık, o kadarını bilemem.

Üst Alt