Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu

Halilcd1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba, engelli raporumu yenilettim bir önce ki raporla aynı yüzde geldi süreliydi süresiz oldu fakat engelli raporumda çalıştırılamayacağı işlerin niteliği değerlendirilmedi yazıyor bu konuda bilgisi olan var mı dezavantaj yaratır mı atama vs durumunda.

Halilcd1 hiç bir dez avantaj yaratmaz. Raporların çoğunda yazmaz zaten cslisa bileceği iş nitelikleri bunun bir önemi yok

Arkadaşlar merhaba, engelli raporumu yenilettim bir önce ki raporla aynı yüzde geldi süreliydi süresiz oldu fakat engelli raporumda çalıştırılamayacağı işlerin niteliği değerlendirilmedi yazıyor bu konuda bilgisi olan var mı dezavantaj yaratır mı atama vs durumunda.

Raporda ayakta çalışamaz vardiyali işlerde çalışması uygun değildir vb bir ibare yoksa çalıştığınız işyeri değerlendirmeye almaz. Fakat varsa herhangi bir ibare yaptığınız işyeri bunu değerlendirmeye alır yaptığınız iş ile ilgili işyeri hekimi gelir kontrol eder.

İlk raporumda dediğiniz gibi vardiyalı işte çalışamaz yazıyordu ikm olamadım 2. De bu yazıyor o zaman ekpss atamasında atama durumunda korkulacak bi durum yok doğru mudur

Cok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz icin

Teşekkür ederim bilmediğimiz için baya kafamız karışık sagolun

İlk raporumda dediğiniz gibi vardiyalı işte çalışamaz yazıyordu ikm olamadım 2. De bu yazıyor o zaman ekpss atamasında atama durumunda korkulacak bi durum yok doğru mudur

Cok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz icin

Teşekkür ederim bilmediğimiz için baya kafamız karışık sagolun

Atama ile alakalı sorun olacağını düşünmüyorum. Hayırlısı olsun inşallah

Üst Alt