Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporumun olması ille de engelli statüsünde çalışmamı mı gerektirir?

thebipolar

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
yüzde kırk oranlı bir raporum var. ben herhangi bir işyerine engelli kadrosunda olmadan girebilir miyim. buna engel var mı.

Kaldı ki raporu beyan etmek gibi bir zorunluluğunuz da yok.

işveren benden sağlık raporu istediğinde engel durumum raporda görünür mü. görünürse işverenin fikri değişebilir diye düşündüm. engelli ilanlarından 4 5 yere başvurdum. hiç bir sonuç alamadım. engelli olduğumu belirtmeden iş başvurusu mu yapsam diye düşünüyorum. engel grubum ruhsal.

OturanBoğa

normal bir işe başvursam benden sağlık raporu istediğinde benim engelli raporum veya hastalığım rapor da görünür mü. normal bir işe başvurup ta sağlık raporu nedeniyle işten olmak istemem. ayrıca işkurda engelli kaydım da var.bir sıkıntı yaratır mı. yardımınız için teşekkür ederim.

Işkurda engelli olarak kayıtın varsa görünür diye biliyorum. Daha açıklayıcı bilgi veren olursa iyi olur.

Üst Alt