Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporumun olması KPSS ile atanmama mani sayılır mı?

Kempes78

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Hem ekpss ye hem de kpss ye hazırlanıyorum.Normal memurluk için de sağlık kurulu raporu isteniyor diye biliyorum.Bizim ekpss için sağlık raporu almamızın dezavantajı var mı? Rapor almazsak yani hastalığımızı gizlersek yalan beyandan dolayı memuriyetten atılır mıyız?

Hastalığınız mesleğinizi yapmanıza engel olmadığı sürece sıkıntı olmaz örneğin düzenli kullandığınız ilaclar varsa zaten sistemde kayıtli ve doktorlar ekranda görüyorlar . Psikiyatri ile ilgili bir rahatsızlığınız varsa belli kurumlara giremiyorsunuz mesela . Hangi kurumlar olduğu yine kılavuzda belirtiliyor . Normal kpss ise bilmiyorum ama çok şey sistemde kayıtlı olduğu için bazı meslek grupları ile rahatsızlıklar yan yana gelirse puru çıkar önceden yada sonradan

Tomris_Hatunn
Evet arkadaşın dediği psikiyatrik rahatsızlık varsa her kuruma giremezsin. Onun dışında çalışabiliyorsan ve çalışmaya engel bir durumun yoksa her kuruma girebilirsin.

Üst Alt