Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli sosyologlar ve sosyolog adayları bilgi paylaşımı?

Şuan Adalet Bakanlığında Memur Olarak Görev Yapıyorum.
Ayrıca Sosyoloji 2.Sınıf Öğrencisiyim.
Yüce RABB'imin İzniyle İNŞAALLAH Bitiririz :)

ben de ikinci üniversite kapsamında açıktan sosyoloji bitirdim son atamada sosyolog olarak yerleştirildim inşallah hepiniz atanırsınız.

sosyoloji bitiren ne iş yapıyor ? ataması kolay mı ? veya kurumlar arası geçiş mevcutmu kpss siz ?

Bende 2. universite kapsamında okuyorum ama sosyolog olmayı düşünmüyorum.

henüz başlamadım ekpss ile yüksek puan alarak atandım benim bildiğim mevcut kadrodan bir başka bir kadroya örneğin gih sınıfından teknik hizmetler sınıfına kurumlar arası geçişle geçilemiyor.

elif_kız
iyimiş öğretmen olursun o zaman.

Bende İktisat mezunuyum.
2.Üniversite olarak da açıktan Sosyoloji okuyorum. 3. Sınıftayım.
Herkese başarılar...

AÖF de sosyolojiye başladım bende. 1. sınıf. bakalım avantajlı olacak mı?teknik sınıf olacağından dolayı maaş yükselir diye düşünüyorum.

ben henüz başlamadım daha önceki atamalarda engelli sosyolog olarak atanan arkadaşlar maaş ve iş ile ilgili detaylı bilgi verirlerse kafalardaki belirsizlik giderilecek.

Kurumlarda görevli sosyolog arkadaşlar, çalışma sartları nasıl?

Üst Alt