Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ile ilgili proje..? [Araştırma]

merveu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese merhaba. Siteye yeni üyeyim. Gençlik ve spor bakanlığının açmış olduğu Gençlik Projeleri Destek Programının bu yılki katılım konuları arasında engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ile ilgili bir bölüm var. Hepimizin bir engelli adayı olduğunu düşünecek olursak bu konu üzerinde bir proje yapmayı düşünüyorum. Başarılı bulunan projeler devlet tarafından destekleniyor bu nedenle hayata geçirilme konusunda daha çok dikkate alınacağına inanıyorum. Aklımda birkaç şey var ancak sizlerinde yardım ve desteklerini bekliyorum. Empati yapmakla birebir sorunla karşı karşıya olmak farkındalılık açısından çok daha faydalı. Buradan sizlerin gördüğü eksikliklere ulaşabilirsem üzerinde çalışacağım proje de gerçeğe o kadar yakın ve ihtiyaca yönelik olacaktır. Şimdiden çok teşekkürler, sevgiyle kalın.

bir engellinin hayatını kolaylaştırcak biçok şey yapabilirsiniz..ama burda önceliği neye verdiğiniz ve projenizin dikkat çekmesi önemli..yürüme engellilerin karşılaştığı zorluk daha fazla bence,ya yürüme yada görme üzerine yoğunlaşın

uçan tekerlekli sandalye yapabilirseniz iyi olur aslında engelli yollarına parkeden ruhsuzlardan nasıl kurtuluruz yoksa :))))

Ucuz medikal ürünler en başta sandalyeler bugün iyi bir aktif sandalye alabilmek için en az 5 bin tl para vermemiz gerekiyor çok acımasız bir fiyat değil mi bu?

Üst Alt