Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler açısından bu kadarina da Pes dedirten yer, Sheremetyevo Hava Alani

kocyigit

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Bir is icin yurt disina cikmam gerekti ve sirf fiyati ucuz oldugu icin Aeroflot firmasi ile Rusya aktarmali bilet aldim. Aktarma noktasina geldigimde (simdi) gorduklerime inanamadim ve bana verilen bu deger karsisinda o kadar duygulandim ki, hemen sizlerle paylasmak istedim. Ne diyelim.. Darisi bizimkilere..

Hava alaninda ucagini bekleyen engelli yolculara ozel bir dinlenme alani yapilmis. Icinde WC, dus, TV, Internet, cesitli oyunlari (tavla, satranc) oynama, kitap okuma gibi aktiviteler bulunan bu genis alanda buzdolabi, su sebili ve mikrodalga bir firin bile bulunuyor. Ucretsiz cay, kahve, aparatif yiyecekler de cabasi. Aslinda birkac tane de fotograf aldim ama su an bilgisayarin guvenlik ayarlari sebebiyle yukleyemiyorum, birazdan cepten link verebilirim galiba..

Bu arada buraya gelene kadarki surecten de bahsetmeliyim.. Ucaktan ozel bir ekip, ambulift denilen bir aracla (veya korukten) sizi karsilamaya geliyor. -Bunun aynisini THY de yapiyor diyenler olabilir, dikkat- Adamlarin bana gosterdigi ilgiye o kadar sasirdim ki, gozlerim doldu. Baska zaman gavur dedigimiz insanlarin bu saygili davranislari ve her isimi hallettikten sonra dogrudan beni alip bu hos mekana getirmeleri bu yaziyi yazdirdi bana.. Daha ucagimin kalkmasina 3 saat var ve gidip birseyler icecegim simdi..

Hepinize Sevgi ve Selamlar...

imgur: the simple image sharer

merhaba ben rusya'dan yazıyorum şu an. dostum sen bir de şehirlerin içini gör )))))) metrolarda otobüslerde engellilerin binişi imkansız. hiçbir araç engellilere uyumlu değil. metrolarda asansör yok lift yok hepsi merdivenli. otobusler de aynı şekilde tekerlekli sandalyeyele misal, binmen imkansız.

Sanırım bu olay Rusyada engellilere gösterilen ayrıcalıktan çok Aeroflot Rus Hava yollarının Engelliye gösterdiği hassasiyet ve ayrıcalıkla ilgili.
Firmanın hassasiyetini ülkeye maal etmemek gerekir.

Rusya..

Merhaba arkadaşlar..
Memlekete sağ salim döndüm şükür..
Muhtemelen bu uygulama, 2014 Sochi Kış Olimpiyatları için düşünülmüş..
Rusya'yı dünyaya daha farklı göstermek için olabilir...
Herkese selamlar,

Polat34;

evet kardeşim aynen. rusya'da engelliysen geçmiş olsun hayatının geri kalanını evde oturarak geçirmek zorundasın ne yazık ki...

Üst Alt