Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler.biz Forum Üyelerine ''Tavuk Karşıdan Karşıya Niçin Geçer'' Diye Sorduk :DD

Gökmen

Aktif Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
[FONT=Roboto][FONT=helvetica][SIZE=4]Cevaplar:[/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=Roboto][FONT=helvetica][SIZE=4]@Plumeria : Yolun öbür tarafına geçmek için.[/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=Roboto][FONT=helvetica][SIZE=4]@teo : İyiliği için. Gerçek, öteki taraftadır.[/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=Roboto][FONT=helvetica][SIZE=4]@şem_i : Karşıdan karşıya geçmek tavuğun doğasıdır.[/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=Roboto][FONT=helvetica][SIZE=4]@hayirseverizmir : Tarihsel olarak kaçınılmazdı.[/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=Roboto][FONT=helvetica][SIZE=4]@1Şans : Pankreasının aşırı salgısı yüzünden.[/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=Roboto][FONT=helvetica][SIZE=4]@vlanjik : Tüm tavukların nedenini açıklamak zorunda kalmadan özgürce karşıdan karşıya geçtikleri bir dünya düşlüyorum.[/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=Roboto][FONT=helvetica][SIZE=4]@mac72 : Tavuk karşıdan karşıya geçmedi. Tekrar ediyorum, tavuk asla yolun karşısına geçmedi.[/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=Roboto][FONT=helvetica][SIZE=4]@SiBeLLLLL : Bu soruyu sormak, sizin kendi tavuk doğanızı inkar etmektir.[/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=Roboto][FONT=helvetica][SIZE=4]@Ahmetkilicc : Tavuk belki yolun karşısına geçti, ama otoyolun karşısına henüz geçmedi.[/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=Roboto][FONT=helvetica][SIZE=4]@Sirine : Tavuğun yolun karşısına geçmesi ya da yolun tavuğun ayakları altında yer değiştirmesi, tümüyle sizin gösterdiğiniz referansa bağlıdır.[/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=helvetica]@Şeker_Çocuk34 : Anayasa üzerine yemin ederim ki bu tavukla aramda hiçbir şey geçmemiştir.[/FONT]

[FONT=Roboto][FONT=helvetica][SIZE=4]@sgurkan : Benim ülkemin tavuğunun yürüyüşü bile farklı.[/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=Roboto][FONT=helvetica][SIZE=4]@Bilmem : Hlıfhngvoımhugş oıugogrruygcs[/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=Roboto][FONT=helvetica][SIZE=4]@Yelpaze : Tavuk geçmişse geçmiştir, geçmemişse geçmemiştir.[/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=Roboto][FONT=helvetica][SIZE=4]@KKELEBEKK : Bu memleket için karşıdan karşıya geçen tavuk da bizimdir, üstünden geçen traktör de bizimdir.[/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=Roboto][FONT=helvetica][SIZE=4]@Tayanç : Tavuğun karşıdan karşıya geçmesi çok manidardır.[/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=Roboto][FONT=helvetica][SIZE=4]@[/SIZE][/FONT][/FONT]<<ömür>> [FONT=Roboto][FONT=helvetica][SIZE=4]: Biz karşıdan karşıya geçmesini tavuktan öğrenecek değiliz.[/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=Roboto][FONT=helvetica][SIZE=4]@Batı-34 : ALLAH o tavuğun kümesine ateşler salsın.[/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=Roboto][FONT=helvetica][SIZE=4]@BARBİEBARBİE : Biz yol yapmasaydık, tavuk karşıya geçemezdi.[/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=Roboto][FONT=helvetica][SIZE=4]@Sema : Birak tavuğu yavv, sen sırattan karşıya geçebilecek misin, hadi o tavuk... Ne diyor Buhari?..
[/SIZE][/FONT][/FONT]

@Tayanç : Tavuğun karşıdan karşıya geçmesi çok manidardır.
Gerçekten de çok anlamlı bir yanıt vermişim(!). :)

Gökmen ay ben bunları yeni gördüm çok güzelmiş... biraz hırçınca olmuş benim cevap...

_çalıkuşu_:Bırakın tavuğun geçtiği yolu düşünmeyi!Sırat köprüsünü düşünün.aldığım bir duyuma göre kıldan ince kılıçtan keskinceymis :)))
En esaslı cecap bilmem in cevabı olmuş :))

aynen benim yerime cevabı veren arkadaş şifreli bir mesaj vermiş anlaşıldı :)

İşi vardır söyleyinde üçüncü köprüye girmesin cıkmaz ordan

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt