Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Engelliler.Biz Organizasyonu] 3 Haziran Pazar: Tekerlekli Sand. Basketbol Turnuvası'nda buluşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OturanBoğa

Yönetici
Konular
678
Reaksiyonlar
1,351
[Engelliler.Biz Organizasyonu] 3 Haziran Pazar: Tekerlekli Sand. Basketbol Turnuvası'nda buluşalım

İngiltere, Fransa, Almanya, İsrail, Polonya ve Türkiye'nin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvasının finallerinin oynanacağı gün buluşalım...

ac7.jpg

Organizasyonun Tanımı: 4. Uluslararası Dr. Trawinski Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası
Organizasyonun sahibi: TESYEV & Bedensel Engelliler Spor Federasyonu
Sitede Organizasyonu düzenleyen kişi(ler): OturanBoğa
Organizasyon Tarihi: 3 Haziran 2007 Pazar
Organizasyon saati: 11:00 - 16:00
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: Ahmet Cömert Spor Salonu: Olimpiyat Evi Yanı Ataköy 4. Kısım Sonu - Ataköy / İSTANBUL
Diğer Bilgiler: 1 Haziran Cuma günü başlayacak turnuvanının finalleri 3 Haziran 2007 Pazar günü yapılacak. Bizler de bu müsabakaları izleyeceğiz... 5. Lik 6.lık maçı 09:00 / 3.lük 4.lük maçı 11:00 / 1.lik 2.lik maçı 12:30 / Kupa töreni 14:00

KATILIMCILAR

OturanBoğa + 2 kişi
naska + 1 kişi
Erdal_özdemir + 10 kişi
Sezersin
CinCin
Sai®in@diyok

Sayın Oturanboğa Abiciğim.
Bizler hani İstanbula biraz uzak olduğumuz için şunu sormak istedim.

Müsabakaları televizyonlardan izleyebilecek miyiz?

Maalesef hayır, en çok kısa kısa haberler geçer medyada.

Yaaa şimdi çok üzüldüm ama kaçıracağım bu fırsatı ne yazık ki yarın bir haftalığına yazlıga gidiyorum ahh bülent ahhh

Sizlere iyi eğlenceler

Neden bu turnuvalar HATAY'da olmuyor.

Anlamıyorum. Bizler her zaman bu tür organizasyonlara katılamıyoruz.

Katılacak arkadaşlarımıza iyi eğlenceler diliyorum.

OturanBoğa' Alıntı:
Maalesef hayır, en çok kısa kısa haberler geçer medyada.

TRT3, son gün maçlarını muhtemelen banttan verir.

Hele Türkiye finale kalırsa naklen bile verebilir..

İki yıldır çok isteyip de gidemediğim bu organizasyona bu yıl mutlaka gideceğim.Bülentcim beni de eklermisin listeye :wink:

Sevgili Bülent Ben Bu tip Organizasyona Hiç Katılmamıştım (Engelliler.biz) sayesinde beni de listene eklersen bende büyük bir keyif ile gelirim. :)

çok isterdim bu organizasyona katılmayı ya :(

Dur o zaman ben seni iyice üziim: Türkiye final oynadı :)
Gerçi Fransa yendi ama, finale çıkmak bile büyük başarı... Birkaç seneye kadar takım çok daha iyi olur bence.

Bu organizasyona gidemesemde aslında çok gitmek istediğimi söyliyebirim. GS tv' de bu maçları seyretme şansı buldum ve mill takımımızn finalde olması ve gerçekten çok kısa bir sürede başarıyı yakalamış olması beni çok sevindirdi. Bunlar gelecek için çok iyi sinyaller. Tekerlekli sandalye basketbolu gün geçtikçe çok büyük bir sektör haline alacağını düşünüyorum. Medyanın da bu işe el atmasıyla bir zaman sonra hem kendi takımlarımızın hemde milli takım düzeyinde çok büyük başarılara ulaşacağımızı biliyorum.

Bir şeyi daha sizlerler paylaşmak istiyorum. Balıkesir Belediyesi bizlere kapılarını açtı ve kaç aydır uğraştığım bu basketbol takımı nihayet tescil oldu ve önümüzdeki sezon Balıkesir olarak 2.ligte mücadelemize başlayacağız. Ve bu sporu tüm engelli arkadaşlarımızın canı gönülden desteklemesni ve katılmasını istiyoruz...

Bir şeyi daha sizlerler paylaşmak istiyorum. Balıkesir Belediyesi bizlere kapılarını açtı ve kaç aydır uğraştığım bu basketbol takımı nihayet tescil oldu ve önümüzdeki sezon Balıkesir olarak 2.ligte mücadelemize başlayacağız.

Bu habere çok sevindim, Sevgili alp.. Hayırlı olsun.. Başarı haberlerinizi buralarda okumak isteriz.. :)

Bülenttttttttttttttttttttttttttttttttttttt nerde fotoğraflar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt