Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için en iyi telefon tarifesi hangisidir?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
PTTcell'liyim.
Merak ettim acaba engelli raporu olan kişiler için uygun özel tarifeler var mı?20 tl civarı olan tarifelerden bahsediyorum.paylaşabilir misiniz?

Turkcell Engel Tanımayan Hepsi (5 GB internet, 1000 Dk Konuşma ve 1000 SMS) paketini kullanıyorum 46.95 TL.

Yok pahalı ben 20 tl civarı birşey arıyorum.başka tavsiyesi olan var mı?

Turk Telekom ve Vodafone bu knouda en uygun tarifeleri sunuyorlar dönemlerine göre. 1 yılda bir operatör değiştiriyorum diyebilirim.

Şuan Türk Telekom dayım.

24 TL fatura ödüyorum, taahhüt falan yok, 4 GB İnternet, 1.000 SMS, 1.000 DK Her Yöne. Birde her perşembe uygulama üzerinden hediye veriyor. 100 dk görüşme / 2 GB internet vb. Dolayısıyla yetiyor ve 24 TL den bu şartlarda ucuz da yok sanırım.

Dediğim gibi Vodafone güzel bir kampanya yaparsa yine ona geçerim, taahhüt olmadığı sürece...

https://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-programlar/engelliler/sayfalar/default.aspx

https://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/dusler-kulubu-kampanyasi.php

Sevgiler,

Engellilerinki pahalı ttnette selfi tarife var ucuz

25altı tc kimlikle abone olabilirsiniz

Faturasız bu tarife

Bu 18tldi

3gb internet 1000sms 500dk knşma

eyvallah...başka kimler hangi tarifedeyse paylaşabilir mi.tavsiyeleriniz hepimiz için iyi olur.

Turkcell Engelsiz 2 Gb tarifesi kullanıyorum bir yıldır.Taahhüt yok.
2 Gb internet 1000 dk konuşma ve 1000 sms var pakette.Fakat her cuma Salla kazan uygulamasından da ayda 1 Gb -2 Gb arası hediye veriyor.Fiyatı;Aylık 30 tl.Çok memnunum.Fiyatı geçen sene Eylül ayından beri hiç artmadı.

SM-A700FD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kampüscelmi :) nedir
25 yaşdan büyük olmazmı
25 yaşına girince kampanya bitiyor mu :eek:

25 altı tc lazım Zorro

Ben 18ödüyodum konturlu şimdi ne kadar keser bilmiyom pahalanmıştır belki

Yüklemedim kaç aydır

Sen 25 yaşında olamazsın herhalde ☺

Engellilere özel değil genel pakettir. Ayrıca paket üyeliği olsun ya da olmasın her 25 ve üzeri yüklemede ayrıca 1gb internet ve 500 SMS hediye vardır.
BİMcellliler ile konuşma sınırsızdır.

Kaçak suç değil mi 😀
Masus diyom
-mka tarifenin kralını bilir

Zamı basmışlar valla

25 olmuş aboneye@orcun

Vodafone red düşler dünyası kampanyası 50 tl sabit ücret 3 yıldır kullanıyorum 2 yılım kaldı her yöne 4000 dk 4000 sms 5 gb internet

3 gün önce vodafone dan hat taşıyarak gectim telekom kendi abonelerine 25 tl veriyor olabilir
ben 3 / 6 ay arayla hattımı taşiyorum kampanyalar genelde diyer öperatörlerden gelenlere oluyor
Zamı basmışlar valla

25 olmuş aboneye@orcun

Ne güzel canı sıkılan herkes böyle ondan ona ondan ona taşıyor herhalde
Bedava bedava bedava
ben canım sıkılmadan taşıyorum taşımassam vodafon enayi yerıne koyacak beni siz kendi operatörünüzde kalın himmet borcunuz vardır belki
numaram sabit kalıyor gsm operatörü deyişmiş umrumda olmaz vodafon daha iyisini sunsun geri döneyim 19 tlye 4 gb internet 700 dk 2000 sms veren olursa o öperatöre anında gecerim

İyi ediyonuz geçin hep kazık zaten

Ben yazın geçtim ttnete bana olmuyo sanırsam

TTNet cep telefonu hat tarifesi var mı sahranil
Ev telefon için varda

Üst Alt