vallaha bende pek üstüne düşmedim aslında uğraşsam iki telefonla olayın nasıl çözüleceğini bulurum da uğraşmıyorum şu an
Aslında benim anlamadığım ve saçmalığın daniskası olan olayı anlamıyorum olay şu şimdi benim otobüslere binmek için ücretsiz geçiş kartım var mı var devlet bunu bana vermiş mi vermiş almışmıyım almışım raporla belgelemişmiyim belgelemişim bunda bir sıkıntı var mı yok şimdi saçmalığa bakın otobüsler için ayrı tren için ayrı yok vapur için ayrı vs.vs. Ulan böyle saçmalık hangi ülkede var ya özürlü isen her yerde geçen bir kart yaparsın brokrasiden de kurtulursun yanlış düşünüyorsam arkadaşlar mualefet olmak isteyen yanlış düşündüğümü düşünen arkadaş varsa lütfen yazsın herkezin fikirlerine saygılıyız birde şu rapo olayını anlamıyorum rapor almışım altınta sürekli ibaresi var ama salaklığa bakın 6 ay sonra yeniden gidip rapo almam gerekiyormuş neden bu eskiymiş :d allahım sürekli ibaresi olmasa dicem ki tamam haklı sürekli işte bunun düzelmesi mümkün değil.birde şu 3 ayda 500 tl mi ne veriyorlarmış hikaye onu almak için çalışmaman gerekiyormuş onu alırsam ben aç kalır ölürüm be 3 ayda 500 yazık vallaha bu ülkeye yazık 3 tarafımız denizlele çevrili engelli vatandaşlarımız 3 kuruşa talim ediyorlar yazık vallaha tabi bu yazdıklarım sadece burda kalıcam sadece engelliler görücek buda acı birşey hayırlı geceler daha konuşmak istemiyorum yoksa ağır konuşucam