Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere büfe alımında kolaylık var mı?

Angara06

Üye
Konular
99
Reaksiyonlar
5
bize büfe alımında kolaylık varmı bu işler nasıl oluyor

Belediyelerin bu konuda öncelik tanıması gerekiyor.. Tabi bu öncelik ne kadar tanınıyorsa... Bunu bağlı olduğunuz belediyeyle görüşmeniz lazım.

bende çok istiyorum böyle bir büfe almayı ama kimlerden ne şekilde alacaz bilemiyorum

Bildiğim kadarı ile belediyeler bu işle görefli ama büfe değil simit arababalrı veriyorlar satmanız için büfe tarzı vereceklerni sanmam

Hala devam ediyormu bilmiyorum, milli piyango seyyar bayiliği için engellilere kolaylık olması lazım.
Gevrek-simit büfeleri için, işimişz zor. Misal İzmir'de tüm gevrek satış noktaları mafyalaşmış durumda, hep aynı kesime ait.
Bir tane sıradan İzmir'li gevrekçi göremessin, hepsi "birilerin" elinde.
Yapacağın tek şey, herhangi bir dükkan bulup büfe yapmak.
Akıl veren çok, para veren yok durumu ama, gerçek olan maalesef bu...
Keşke belediyeciler adam olsada, bu tür engelliler için kolay olan işleri sadece engellilere verseler.
Hayaldi, hayal kalacak!

beyler mafya dan sıra sizlere gelmez. ya da çok büyük bir torpil veya rüşvet olmadan bu işler olmuyor. bakın bakalım büfecilik ve otoparklar kimin tekelinde? bize yedirirler mi? çok zor.

Belediye büfelerini nasıl alırız

Belediyelerin verdiği büfeler nasıl alınıyor prosedür nedir engellilere kolaylık sağlanıyomu nereye baivurmak gerekir

arkadaşlar bırakın mafya işini girişim yapacaklara engel olmayalım belediyeyle görüşür alırsa mesele bitmiştir .bu şekilde engellemeler hırsını kırır ve hiç bir girişimde bulunamazlar fikrim bu

Belediyeler veriyor....büfe 1 yıl işlettikten sonra milli piyango bayiliğini de alabiliyorsun..2000 dolar teminatla sayısal loto makinesi alıyorsun...ayrıca spor-toto dan iddaa bayiliğide alabiliyorsun......

Labrador Kardeşim bu dediklerini bana devlet bedava verse büfe alıp yapmam. Yıl 2013 kimse idda bayinde kupon yapmıyor nette yapıyor , biletinide nette alıyor , şans oyunlarıda artık nette kısacası boşa kürek çekmek. Ha versin hastane kantinide helal olsun diyeyim yada işlek caddede büfe versin o da iyidir ama engelliye yedirmezler bunu. Ancak üç tekerlikli simit arabası verir birde simit midye mafyası ile papaz olursun . Adamlar teşkilat yedirmezler yani

Simit arabası için müracetta bulunacağım. Ama halen iş yerinde çalışıyor gözüküyorum ve çalışmaya devam edeceğim. Bunlara rağmen müracat edebilir miyim? Çlışıyor görünmem simit arabası için bir engel olur mu?

İzmir için degil sadece istanbul içinde dedikleriniz geçerli asla bir bir engelli alamaz hepsinin sahibi var.Mısır kestane simit otopark tuvalet çay bahçeleri engelliye verilmez onların sahibi önceden bellidir.Parsellemişler..

Mafya falan vs bir yere kadar doğrudur ama bir de şu gerçek var belediler belli yerlere engelli vatandaşlara veriyor ve bu simit tezgahı vs gibi yerleri alıp gıda işi ile uğraşan firmalara kiraya veriyorlar yada yıllık belli bir ücret karşılığı devrediyorlar. Bu kesin bir bilgidir. Anlayacağınız her zaman olduğu gibi bizlere en büyük zarar hep içimizdeki insanlardan geliyor bunu da kabul etmek lazım ...

Üst Alt