Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere internet bağlantısında %25 indirim

muntada al ansar

Aktif Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
23
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI
Karar Tarihi : 03.04.2013
Karar No : 2013/DK-ETD/163
Gündem Konusu : Engelli, Gazi ve Şehit Yakınlarına Yönelik İndirimli İnternet Tarifelerinin Kapsamının Genişletilmesi.

X4izxwY.png

r2APxiK.png

s5ki4MS.png

jsIwN6F.png

83Mryu4.png

evVqUnr.png

Uri8tyq.png

Arkadaş süper bir haber yaa :) çok sevindim internet alacaktım bugün biraz daha beklesem iyi olacak

bu günlerde hep sevindirici haberler duymaya başladık hayırlı olsun hepimize arkdaşlar:)

ben suan mevcut engelli paketi kullanıyorum sınırsız aylık 45tl + 15tl sabır tlf faturası..

acaba bu yenılerden bana hangısı daha uygun fıyatlı oluyor

hangisini alsak acaba limitsiz oalnlardan.bilgi verirseniz sevinirim

( YENİ ) Engelli, Gazi ve Şehit Yakınlarına Yönelik İnternet Tarifeleri

s.a arkadaşlar yeni çıkmış 1 mayıs 2013 den itibaren

Engelli, Gazi ve Şehit Yakınlarına Yönelik İnternet Tarifeleri

değiştimi arkadaşlar artık fibernet internette indirimli olacakmış aşağı ekliyorum fiyatları çıkıyor

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Engelli-Gazi-Ve-Sehit-Yakinlarina-Yonelik-Internet-Tarifeleri

http://www.turktelekom.com.tr/telek...t-Yakinlarina-Yonelik-Internet-Tarifeleri.pdf

% 18 KDV + % 5 ÖİV DAHİL DEĞİLDİR YAZIYOR DAHİL OLUNCA FİYATLAR NE OLUYOR BU DURUMDA ESKİ DURUM BİTMİŞMİ OLUYOR İNDİRİM BUMU GEÇERLİ OLACAK ARTIKIN 1 MAYIS TAN İTİBAREN

1exe.jpg

2byb.jpg

3ncn.jpg

BU KULLANILAN İNDİRİM ENGELLİ TARİFELERİ
Diğer İnternet Hizmetleri > İnternet > Bireysel > TTNET

aaaa;

Listeden 8Mbit/sn limitsiz 30,43 bunun kdvlısını hesap edecek olursak

hesaplama yapmak için önce ana rakamı (30,43) kdv oranı ile çarpılır (kdv oranı %18) 30,43x18 işlemini girince eşittir tuşuna değil hesap makinasındakı % simgesine tıklanacak çıkan sonucu biryere not alıp % de 5 i hesaplamak içinde aynı yolu uygalayınca cıkan sonuclar toplanır ve sonuç

önce % de 18 i hesap edelim 30,43 x 18 = 5,4774
Sonra % de5 i hesap edelim 30,43 x 5 = 1,5215
genel toplam 30,43 + 5,4774 + 1,5215 = 37,4289

teşekkürler

ben 50 mb saniye kadar limitsiz 125 akn gb almayı düşünüyorum bunu da toplam ücreti 38 tl gibi çıkıyor ama ben şi,mdi 45 tl ödüyorum daha mı indirimli oluyor bu duruma göre

Mbt/sn ıle mbit/snye kadardakı fark mb/snye kadar deyınce kesın o hız yok 3 olur 5 olur hatta bence ordaki kadar hiç olmaz ama mbıt/sn dıosa kac dıosa o olur.Yapman gereken hangi tarıfe olursa olsun oldugn yerdekı çekim gücü ne o’nu öğren.Benim 8 mbıte kadar olandan 300 -400kbs arasındaydı hızı (kaç kez aradım bulundugun yerde ancak o kadara izin verılıyor dendi)sonradan yenılerde 800kbs yı görmeye başladı birde bazı ındırme siteleri paralı oldugu ıcın ücretsız kısmı 50 -55 kbs ıle ındırmeye izin verdıgı ıçin senın hız ısterse 100 değil 200 olsun degışmıyor
indirim olup olmadıgını ben bilmem ttnet bilir:D ama indirim olacagını sanmıom bişiler uydururlar gibi çünki adamların faturasını ödemeye gıdınce dosya masrafı dıye bişi icat ettıler fatura başı 1 tl alıyorlar.
bu ay itibarıyle benm sözlesmemde bitiyor bende tarıfe değiştirmeyı düşünüyorum

bende ki kullandığım 8 mb hızı doğrudur

8 mb hzıını yükselteceğim

Mustafa kardeş hesabın doğru fakat kafama takılan birkaç konu var ben 8mbit/sn e kadar limitsiz AKN 50gb ttnet adsl abonesiyim aylık 45.TL ödüyorum yukarıdaki tablolara bakıcak olursak tablo a) da 8mbit/ sn ye kadar limitsiz AKN 50GB 15,38 ve tablo b) de 8mbit/ sn ye kadar limitsiz AKN 50GB 25,02 olarak belirtilmiş birde senin örnekle belirtiğin tablo a) da 8Mbit/sn limitsiz 30,43 bu tarifelerden hangisi bizim için benim faturamda erişim hızı 8Mbps'a kadar yazıyor.

çok teşekkürler kardeşim ancak uygulama sadece türk telekom sanırım diğer internet sağlayıvcılarının bu konuda bir girişimi varmı bilgi verirsen seviniriz.

murat255;
tablo a ve tablo b fiyat farklılıkları AKN den kaynaklı biri 50 gb diğeri 100 gb .

_MesuT_;
güzel soruya güzel cevap .tüm internet saglayıcılar 1 tanesı hariç telekomun altyapsını kullanıyor o yuzden sevmesemde ttnet diom.

aaaa;
yükseltte hangi tarıfe olursa olsun bulundugn yerdekı çekım gucunu sor.birde görevlılerın kelıme oyunlarına dıkkat et.ben tarıfe degısıtırıken ttnetten ayrılcam dedım normalde 5 ay P ındırm tarıfesı vardı 8 ay verdıelr cıkmakda ısrar edınce.sende ayrılcam de baska fırmadan alıcam de smıle nette falanda var onlar senı kacırmamak için en ucuz hangısıyse ona yönlendırırler.

murat255;

engelli olarak sınırsız internet alırsak her şey dahil ne kadar öderiz acaba

Yeni tarifeler mayıs ayından itibaren geçerli ancak bugün abone olmak istersen 8 Mbit/sn kadar limitsiz 50GB Akn 45.TL telefonda sosyal tarife 12.50 TL.

Arkadaşlar merhaba,benim de bir sorum olacak,mümkünse bilen varsa cevap verebilir mi?.Bizim internet babamın üstüne kayıtlı,bu avantajdan yararlanmam için benim ne yapmam lazım,şahsen gidip telekomamı mücaret etmem lazım.şimdiden teşekkürler..

Baban interneti kapatır sonra sen tekrar açtırabiirsin yada baban senin üstüne aktarır, bu ikisindenn biri

Ayrıntıları okumayınca ilk bakışta "bunlar ne güzel fiyatlar" diye düşünüyor insan. Ama vergi vs eklenince sanırım eski fiyatlardan çok da farklı olmayacak gibi. En iyisi bulunduğumuz yerdeki Telekom müdürlüklerine uğramak.

1.slm arkadaslar internet indirim yeni tarifelerinden evde sabit telefonu olanlarda yararlanabileceklermi ?
2.sorum 12 GC kaç tl olur acaba ? teşekkür ederim

s.a arkadaşlar 2 sorum olacak

şimdi ben engelli tarifesinden 8 mb kadar limitsiz 50 akn kullanıyorum aylık 45 tl ücret ödüyorum aşağıdaki tarifeye geçersem hem hızı artacak hemde fiyatımı düşecek

50 mb / limitsiz 125 akn 30,95 tl yazıyor vergisi ile toplamda 38 tl civarında mı ödeyeceğim

Bu fiyatların toptan fiyatlar olduğunu biliyorsunuz değil mi?
Bu fiyatlar, örneğin smine adsl, super adsl gibi firmalara satılıp, üzerine kâr koyulup satılan tarife fiyatlarıdır. Yani son kullanıcının eline geçtiğinde vergiler ve K3arlar hesap edilirse yine uçuk fiyatlar ortaya çıkacak.
Ayrıca konunun ilk başında yazılan fiyatlarla TT nin sitesinde ki fiyatlar arasında uçurum var. Var mı öyle 30-40 liraya 100 mbit internet. TT hayatta yapmaz öyle kıyak :)

Örneğin; 100 Mbps'e kadar Limitsiz (200 GB AKN) 57,00 TL + Kâr + Vergi = Hey yavrum bee!

Edit: Ayrıca kendim örnek vermem gerekirse bulunduğum bina 11 mbit hızı destekliyor. Bana 500 mbit bile verseler, 11 mbit kullanabileceğim.
TT nin sayfasından başvuru bölümünde lokasyon kontrolü yapabilirsiniz.

MAster şunu söylemeliyim ki genelde %25 engelli indirimi oluyor. hesaplamalarıma göre 57*%23=70,11 yapar KARSIZ hali Şu yoldan hesapladım birde TT bette 100 mbit fiber internet fiyatı 119 tl bu fiyata %25 indirim yapsa fiyat 89.25 TL oluyor bence çok iyi fiyat öte yandan 20 mbit internette 69 tl den 51,75 tl ye düşüyor hemen hemen adsl fiyatına veriyor bence indirim indirimdir.

Engellilere sınırsız ttnet % 30 indirimli

Merhaba arkadaşlar,

%47 sağlık raporuma istinaden 63tl internet aboneliğim 45 tl indirildi.

net tarifeleri

slm arkadaslar şu an net tarifem 8 mbps net 6 tarifemi değiştirip fiyat avantajından dolayı 1 mpbs yada 4 mbps limitsiz yapmayı düşünüyorum sizce hızda sorun yaşarmıyım evimde yerel ağ bağlantısı çok güçlü hız 100 mbps yazıyor sizce sorun yaşarmıyım ? bilgisi olanlar cevaplasınlar lutfen teşekkür ederim :confused:

Onun 100 mps yazması önemli değil kardeş senın ev hattına qelen hat 100 mps mi :):):) 8 mbs limitsiz 45 tl ödüyorum ben . 100 mps için fiber hat çekılı olması lazım.

Üst Alt