Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere kaskoda indirim uygulanıyor mu?

aliatalay15

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. Babam bir bacağından engelli kullanamıyor. Asalar ile yuruyebiliyor. Ve uzun yıllar asalar ile yürüdüğü için kollarında his kaybı var. Malulen emeklidir. 1800 TL emekli maaşı alıyor. Anneminde bir bacağı yok protez ile yürüyor. Annem ise maaş falan almıyor calismisligi yoktur. Bu durumda babam kasko İndiriminden faydalanabilir mi?

Merhaba Ali bey, malesef belirttiginiz nedenlerden dolayı bir indirim söz konusu değil. Sigorta sistemi riskleri dikkate alır (Yaş, İkamet yeri, Aracın yaşı, Aracın değeri v.s) İyi günler dilerim.

Evet ÖTV indirimi diyecektim kasko demişim. Peki şöyle bir durum var babamın kolları önceki aldığı engelli raporuna göre bayağı bi his kaybı var. Şu an kullandığı aracın direksiyonunu çevirmekte zorlanıyor. Daha önce birisi tekrar rapor almaya gidersen kolların da his kaybı olduğu için ehliyetini iptal ederler demişti. Bu konu hakkında bilginiz var mıdır ?

aliatalay15

Birden fazla başlık açmışsınız? Konu aynı mı?

Ehliyet ile ilgili kararları Ehliyet Sağlık Kurulu verir. Ben şu olur, şöyle olur diyemem.

Evet konu aynı. Kasko bölümüne açmışım yanlışla silemedim. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Üst Alt