Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere müjde rapor çilesi son buluyor.

Kademeli lafı biraz muallak,kademeli lafı biraz sıkıntılı bir tabir,aynı kademeli emeklilik gibi

Keşke uygulanabilse...Genetik bir rahatsizlik olan brugada hastalığım için icd şok cihazı takıldı üç ay önce bir tür kalp pili şok cihazı. VE ALDIĞIM yüzde sadece %30...

Bir takım söylentiler var dogrumu bilmiyorum,Engellilerin rapor çilesi bitecek diye,örneğin yüzde 40 altında kalanlarda engelli sayılacak ve kademeli olarak bu haklardan yararlanacak bu konu hakkında bilgisi olan konuya vakıf arkadaşlarım varmı yoksa Engellilerin ağzına biraz bal surelim hazır başkanlık referandumu söz konusu gibi bir şeymi,şayet böyle bir şey olursa çok güzel bir haber olur.

resmi gazetede yayınlansın, sonra bakarız...

@Bertoned
bence bu yazanlar bir yere kadar olur sgk yine 40 ve üstü geçerli olur 30 vergi muafiyeti olan erken emekli olursa sgk nın düzeni değişir zannemiyorum bunu yapmazlar bunu yaptılar diyelim bu seferde kurullaraki oranları düşürürler daha önceki verdiği orandan daha az oran verilir ben zannetmiyorum olcağını

Bıktık artık oğlum gitmiyo gitse bu defa öfke Nöbeti geçiriyo kaç tane doktora gir çık zulüm bizim icin yok illaki gelecek her defasında morarmadik yeri kalmiyo yerlerde yuvarlaniyo bize vuruyo büyüdü artık zapdedemiyoz yokmu bunun çaresi

Üst Alt