Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere uygun banyo tasarımarı için talepler [Araştırma]

banusko

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar.

ben sakarya ünv.de endüstriyel tasarım okumaktayım. proje ödevimiz engellilerle ilgili onların yaşamlarına kolaylık getirebilecek bi tasarım yapmak.
ben ve grup arkadaşlarım banyo tasarlamayı seçtik. tekerlekli sandalyedeki engelliye yönelik bi banyo tasarlıycaz. sizlerden zorlandığınız noktaları şurası da şöyle olsaydı daha iyi olurdu gibi yardımlarınızı bekliyoruz

yardımcı olursanız seviniriz

banusko;
super bi konu ama cok kolay değil.. bir sürü ayrıntı olacak. 99"dan beri tekerlekli sandalyede yasayan biri olarak fikir bazında yardımcı olmal isterim.. ister buradan ister ozelde msjlasalım elimden gelen fikirleri yasadıgım zorlukları anlatmaya hazırım.. iyi çalışmalar..

çok memnun olurum siz nerden cevaplamak isterseniz ordan atabilirisiniz

şimdi size özelden mailimi yazıyorum, mailleşiriz..

merhaba
ben yüzde doksanbeş engelliyim.banyo işi gerçekten benim için bir sorun.bu yüzden kendi icadımız olan sedyeyi kullanıyorum.başka sorularınız varsa sema1959erdem@hotmail.com adresine yazabilirsiniz.böyle bir konu ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. iyi günler

Cok güzel düşünmüşsün bu konu biz engelliler için cok önemli

cok güzel düşünmüşsün gercekten kutlarım basarılı olursun inş tasarladın sandalyeyi görme imkanı yok mu resim yada link koymamışsınız merak etim bende yüzde gercekten bizler için enbüyük sorun banyo işi

Üst Alt