Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellileri Vasıfsız işlere çekme eğilimine karşı durmak gerek!?

CrystaL

Üye
Konular
54
Reaksiyonlar
4
Merhaba Arkadaşlar,

Her vatandaşın bir işe sahip olmakta zorlandığı bir ülkede ilginç mi bilmiyorum.
Fakat özel sektör ağırlıkla sürekli engellileri vasıfsız işlere çekme ve şirketlerin vasıfsız ilanlar açtığını görmekteyim.
Bu durum gerçekten rahatsız edici geliyor.(rahatsız ne kadar etse bir şey değişmeyecek belki) ama ifade etmek bu yazıyı buraya yazmak aynı düşüncede olan kişilerin buna tepki vermesini özellikle vasıflı olan kişilerin mecbur olmadıkça tepki verip kabul etmemelerini gerektiğini düşünüyorum buna yol açmayın hiçbir zaman. Devletin verdiği 2, 3 kuruş maaşı alıp oturun daha iyi. Özel-kurumsal şirketler birçok ilan sayfasında bunları görebilirsiniz.
Engelli çaycı, engelli hizmetli, engelli temizlikçi, diye ilanlar açarlar bu kadar alçaklar.
Konuyla ilgili makale yazı varsa paylaşın lütfen.
Ayrıca bu konuyu yazarların veya makale haline getirip duyurulmasını kınanması gerekir.

Herkese insanca değer verilmesi dileğiyle.
Saygılar Sevgilerle.

Sayın Forum Yönetici arkadaşlar,
Bu konu en son konular arasında olması gerekirdi sanırım. düzenleme yapılmış veya bir bug dolayı yer almamış.
Görüntüleme: 1 olunca yorum yapanda olmamış. Sebebi nedir? bilgilendirir misiniz?

Valla hocam yanlış anlama tepeye çıkan aşağıdakileri unutuyor bu ülkede.Şu algıyı değiştirmek lazım''adam aldık nasılsa yapar''.Gerçi kınamamak lazım Türkiye şartlarında herkes herşeyi yapmaya mecbur yada mecbur bırakılıyor.

Demem o ki ben de rahatsız nereye şikayet edeceğim?İşkur'a mı ?İşşiz gezdiğim zamanlarda gittiğim işkur memuru bana iş buldu ve dedi ki bunu kaçırma.Sanırsın devlet memurlu verdiler ben istemedim :) Alt tarafı fabrikanın birinde sağdaki soldaki çöp ve temizliği yapacam.Aşağıladığımdan veya burun kıvırdığımdan değil fakat senin demek ki işveren gözünde değerin bu.

İşkurdan engelli alımı için başvurulduğunda ne kadar zamanda dönerler ben şimdi kyk üniversite öğrencisi bursu alıyorum geri dönüşü olmaksızın şimdi işe başlasam o burs kesilir mi engelli arkadaşım kesilmez dedi yine de sormak istedim

Üst Alt