Sevgili dostum bir yerde bir hata olsa gerek.. H sınıfı ehliyet yanı sıra, emniyetten aldığım park kartım ve Başbakanlıktan aldığım Özürlü Kimlik Kartım mevcut.. Aracım otomatik vites.. Sol ayakta polio sekeli yani çocuk felci mevcut, uzun bacak yürüme cihazı kullanmaktayım, bazen de koltuk değneği desteğini alıyorum.. Aracımın plâkasında sakatlara mahsus amblem de yok.. Durumum detaylı olarak bu şekilde.. Aracımın muayene süresi de 21 nisan 2014 tarihinde bitiyordu.. 17 veya 18 nisan 2014 tarihinde Tüvtürk Kavaklı (İstanbul) muayene istasyonuna randevu almadan sabah 08 civarında gittim.. Bu istasyon hem randevulu hem de randevusuz hizmet veriyor.. Randevusuz olarak gelenler arasında 26.ncı sırayı verdi makine.. Görevliler 08.30.da geldi ve önce müracaatları sırayla kabul edip muayene ücretini tahsile ve gerekli bürokratik işlemleri ifaya başladılar.. İki üç kişi gişeye çağrıldıktan sonra memurun yanına gittim ve duvardaki tabelayı göstererek sakatlara öncelik tanınıp tanınmadığını sordum zira duvardaki panoda muayenede öncelik tanınan kişi ve kurumlar arasında sakatlar da sayılıyordu.. Memura H sınıfı ehliyetim olduğunu, emniyetin düzenlediği sakatlara mahsus park kartımın bulunduğunu ve Başbakanlıktan aldığım özürlü kimlik kartımın mevcut olduğunu ifade ettim.. Görevli memur +Başbakanlık Özürlü kimlik kartınız var ise sizlere öncelik tanınıyor tabii ki+ dedi ve benden Başbakanlık kartımı istedi ve bir fotokopisini alıp evrakın arasına zımbaladı.. Aracımı da yaklaşık 7-8 dk bekledikten sonra muayeneye aldılar hemen.. Yaklaşık 09.30 civarında aracımın muayenesi bitti ve ben istasyondan o civarda ayrıldım.. Samimi olarak bir ilavede bulunayım ki bundan iki sene önceki muayenemi de yine aynı yerde yaptırmıştım ve iki sene önce işim daha da erken bitmişti.. Bu nedenle bir yerde bir yanlışlık veya hata veya vurdumduymazlık var gibi geliyor..