Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin hakları gasp edildiğinde birlik olalım!?

dsarica

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
16
Arkadşlar.. Hangi̇ konuda kimin ahkki alinmaya kalksalar..Bi̇,r tulu sesleri̇ni̇ duyurdular.. Ve geri̇ çeki̇ldi̇ler..
Bi̇zlerde tum ai̇le sosyal poli̇ti̇klar bakanliğini,butun devlet kurum kruruluşlarini ,butun partilere tum sosyal medyadan bi̇r ese olalim haberlere başlik olalim.. Ve kazanilmiş haklarimizin alinmasina karsi çikalim.Ç.
Fakartt bu arada.. Haklarimizida ki̇mseni̇n sui̇sti̇mal etmesi̇ne musade etmeyeli̇m.. En çokda bundan yana artni̇yetli̇ler yuzunden bu haldeyiz.. Bu konularda.. Bi̇lgi̇ sahi̇bi̇ bi̇r arkadaşimiz varsa.. Tum mecli̇si̇n ve parti̇leri̇mn haber kanallarinin ve vs sosyal medyanin gucu i̇le bence.Ç. Bi̇ze ses çikabi̇li̇ri̇z...

Büyük harflerle yazdığınızda; yazınız ekstra bir önem kazanmıyor. Sadece okunmasını zorlaştırıyorsunuz. Bizim insanımız kendi menfaati olmadığı sürece etliye sütlüye karışmaz. İster engelli olsun, ister normal vatandaş.

Bu tür konularda birlik olunabilmesi için insanın benliğini bırakıp başkalarını düşünmesi gerekir. Başkalarını düşündüğümüz gün birlik olmayıda başarırız inşallah

Nasıl olacak birlik mesela ben yan etkileri protesto edelim diyorum

Bu kadar imla ve yazım hatalarıyla dolu bozuk bir Türkçe ile açılmış bir başlığa yorum yazmak istemezdim, ama bu platformda nadiren açılan bir sorunun insanların gündemine sokmak için ve biraz dert paylaşmak için yazayım dedi.

Aile Bakanlığı'nın başındaki Konyalı sıkmabaş zat, kanunda sabit olan engelli aylıkları artışının memur maaş katsayısına göre (o da enflasyon artışına göre) artırılmasını sosyal medya hesabında "bakın şu kadar artış yaptık" müjdesiyle propaganda malzemesi olarak kullanan bir propaganda bakanlarından biri sadece.. Bakanlığında kayırmalar, lüks araç alımları haberleri.... Engelli aylıklarının iyileştirilmesi konusunda en ufak bir çabası olmaz, kılını bile kıpırdatmaz.

Seçimden önce bu platformda lavuğun biri Y. Refah Partisi Gn. Bşk. Fatih Erbakan parlatılmıştı, engelli aylıklarının artırılmasına yönelik baskı yapacakmış, o yüzden oyumuzu ona vermeliymişiz falan. Pehpeh! Sonra ne oldu? Satışa geldi bu saf. Engellilerin e'sini bile almadı ağzına. Varsa yoksa İslamcılık, Filistin istismarcılığı.

Velhasıl alayı post kavgasında. Siyasal İslamcılardan hiç bir hayır gelmeyecek orası net. Vicdanları kurumuş. Tok açın halinden ne anlar.

Yüzyılın felaketi bu iktidar olduğu sürece, engelli aylıklarını yıllar içinde TÜİK marifetiyle sahte enflasyon rakamlarıyla ATM'den çekmeye bile değmeyecek bir paraya düşürme niyetindeler belli ki. Seçim öncesinde bile her kesime bol keseden zam yapılırken(memura 8 bin liralık seyyanen zam, emeklilere ekstra yüzdesel zam) engellilere zırnık koklatmamışlardı, kuru kuru enflasyon farkı zammı haricinde.

Muhalif medya ve parti liderleri gündeminde da varsa yoksa emekli aylıkları ve ajitasyonları... Nasılsa reytingi ve siyasi rantı (oy) daha çok.

Benim hiç bir umudum yok. Boşa kürek sallamaya niyetim de yok.

Son düzenleme:
Anladığım kadarı ile aynı gemideyiz.. ama bahsedildiği gibi ,bana değmeyen yılan bin yasasın misali herkes kendi yarasının derdinde ve .. o Yılan yasadığı sürece sanada dokunacak bananda .. ve bu GEMİ su almaya başladı ve bundan herkes etkilenecek.. amacım sadece birlik olursak bir şekilde ses getirir. diyecektim.. sizlerinde artık umudunuz hayaliniz bitmiş anladığım kadarı ile.. ademine söyleyip konuyu kapatıyorum.. ilgilinize tşk ederim.. herkese bol sans!!

Üst Alt