Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin hemşirelik yapabilmeleri mümkün mü?

Snowia

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar ben iki değnek yardımıyla yürüyen 18 yaşında bir gencim.Bu sene sınava girdim ve tercihlerim arasına hemşirelik koyma gibi bi planım var.Bunun sebebi de şudur ki okul yıllarımda engelimi aşmak için önemli adımlar atıcam.En azından tek değnekle çok rahat yürüyebileceğime inanıyorum ki bunu şuan bile yapabiliyorum aslında.

Benim gibi bir birey için hemşirelik mümkün müdür?Kan alma damaryolu açma tansiyon ölçme gibi işlemlerde sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ancak daha koşuşturmacalı işlere giremem gibi.Sadece bu alanda çalışma olanağım var mı ?
Yardımlarınız için teşekkürler.

sağlık sektöründe çalışmıyorum ama eşim hemşire çalışacağin birim önemli yoğun bakım acil gibi hızlı hareket gerektirmeyen yerler olursa çok rahat yaparsın

Tekerlekli sandalye de hemşirelik yapanlar var. Bence siz de yapa bilirsiniz.

Üst Alt