Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin vergi borçlarının yapılandırması için öneri

Konular
11
Reaksiyonlar
2
Yeni yapılandırma Meclis'te bu hafta sonuca bağlanacak görülüyor ya, %81 bedensel engelli bir avukat olarak vekillere şunu söylemek istiyorum :
Fetö doktorlarının yedikleri haltları bahane ederek, binlerce haklı haksız vergi ceza ihbarnamesi gönderildi engellilere. Hukuki haklarını tam olarak bilmese de, kendisine gönderilen bu ihbarnamelerin hukuka aykırı olduğunu düşünen ve bir avukata ulaşan engelliler davalarını açtılar ve sadece bendeniz dahi yüzden fazla vergi ve cezaların iptaline vesile oldum, lakin bu cezayı bana kesen devletimdir, ben devletimle ters düşmem bakışı ile dava açılmayan binlerce vergi ve ceza kesinleşti.
Diyeceğim şu ki, özellikle engelli yurttaşların vergi borçlarına mahsus, borcun aslının %90ının ve cezaların tamamen silinmesini bu yapılanmaya koyun ki bu mağdur insanları daha da mağdur etmeyin. Av. İsmail Arslan

Üst Alt