Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerle dayanışma projeleri geliştirmek istiyoruz..? [Araştırma]

merve266

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar
izmirde bir anadolu lisesinde öğrenciyim. ve engellilerle dayanışma kulübünün başkanıyım. Ben, öğretmenim ve arkadaşlarım engellere ve engellilere dair projeler gerçekleştirmek onlarla sevgimizi paylaşmak istiyoruz.
yeni bir üyeyim neler yapabileceğimiz konusunda sizlerden yardım istiyorum

teşekkürler. iyi günler.

Okullarımızda böyle etkinliklerin olması çok güzel bir o kadarda anlamlı
Bu duygular ve düşünceler umarım okul sonraki hayatınızdada etkili olur
Bu sitede yazılanları dikkatlice okuyup değerlendirdiğinde eminim neler yapabileceğine dair zihninde bir çok düşünceler oluşacaktır.

Ben olsam belediye ve kaymakamlığa gider, anaokulu dahil ilköğretim ve ortaöğretim çağında kaç kişi engelli çocuk/genç varsa hepsinin iletişim bilgilerini alır, okula gidemeyen varsa içlerinde, belli bir sırayla hepsinin okullu olması için gerekli girişimlerde bulunurdum.
Dahası, öğretmen ve birkaç öğreciden oluşan bir barış-grubu oluşturur, her ne sebeple olursa olsun evinden çıkamayan engelli çocuklardan her hafta birini evde ziyaret ederdim.
Evinden çıkıp okula "gidemeyen" ve okuma yazma bilmeyen engelli çocuklara evlerinde okuma yazma öğretmek için öğrencilerden oluşan gönüllü eğitmenler ayarlardım.
Bu da yetmezdi, okul yönetimiyle gerekli düzenlemeleri yapıp, isteyen çocukların misafir öğrenci olarak derslere girerek iadeyi ziyaret yapabilmeleri için gerekli koşulları sağlardım.
Bu da yetmezdi, okulun düzenlediği sosyal faaliyetlere engelli çocukların da katılmalarını sağlardım
Bu da yetmezdi, ihtiyaç sahibi çocuklar için gerekli yardım ve hediyeler sağlamak için birşeyler düşünürdüm.

Üst Alt