Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerle ilgili bazı güncel olaylara dair kınama

sedatgedik

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Selamun aleyküm

1 KINAMA::: kardeşlerim. bilirsiniz ki biz engelliler manesef hem sosyal hayatta hemde kendi özel hayatımızda bir takım engeller yaşamaktayız. yapmak isteyipte yapamadığımız hakkımız olanı isteyipte temin edemediğimiz bir çok konular bulunmaktadır. son bir aydır yaşadıklarım hem kişilik olarak hem vijdani olarak beni üzültüye boğmaktadır. heyete girme esnasında kaliteli insanların sıra bekleyip ve sandalyedeki yada felçli gibi kardeşlerimize öncelik olduğu halde manesef bu önceliğe özel göstermeyen toplumu şiddetle kınamaktayım. sandalyedeki kardeşlerimiz yada battollu kardeşlerimiz yada felçli veya denge kaybı olan kardeşlerimize yönelik yapılan özel merdivenler yollar park alanları hastane kuyrukları devlet ve kamu kuyrukları ve en önemlisi metro ve metrobüslerde otobüslerde yapılan engelli bölümleri engelli insanların bulundukları halde halleri yerinde olan insanları kınamaktayım. burdan ne kadar ne derece sesimi duyurabilirim bilmiyorum ama ARTIK YETER diyorum... engelli kardeşlerimizin hayatını hiçe saymak onları yokmuş gibi görmek yada engelsiz görmekten vazgeçin. bu konuda üzgünlüğümü dile getirmek istedim...

2 KINAMA::: kardeşlerim. manesef son günlerde gerek dini gerek ise engelliler üzerinden hizmet eden vakıflarımızın yardım ve sadaka kutuları çalınmaktadır. bu kutuları çalan şahsiyetsizler hala tespit edilemeyip yakalanamamaktadır. bu konuda duyum yada bir his şüpe olursa lütfen yetkililere bildirin ve bu kutuları dükkanlarında evlerinde iş yerlerinde bulunduran kardeşlerimizin daha özel ve dikkatli olmalarını istiyorum. bu çirkin yola başvurup insanlarımızın ve en önemlisi yetimlerin haklarını hiçe sayan şahsiyetsizleri nefret kin ve öfke ile kınamaktayım.

3 KINAMA::: kardeşlerim. manesef insanlarımız gereksiz yada gerekli numaralarını internetten yazmaktadır ve gerek yurt içindeki gerek ise yurt dışındaki şahısların telefon ederek bu kişilerden duygu sömürtüşü acındırarak para transferi istemektedir. bu kişilerin son günlerde engelli kardeşlerimize musallat olduğunu görüp bu konuda uyarı temin etmek istedim. lütfen mecbur kalsanız bile telefon numaralarınızı yayınlamayın ve bu durumda şahısların kaymakamlığa yönlendirin sakın para transferi v.s. yapmayın. bu zihniyete başvuran şahsiyetsizleride nefret kin ve öfke ile kınamaktayım...

LÜTFEN DUYARSIZ OLMAYIN... BİZDE İNSANIZ...

'' ARTIK YETER ''

Üst Alt