Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerle ilgili sivil toplum örgütlerini tek çatı altında toplamak

Konular
19
Reaksiyonlar
0
türkiyede bulunan türkiye sakatlar derneği yanlışım varsa düzeltin ama malesef pasif durumdadır.bununla birlikte bir çok engelliler üzerinde kurulan sivil toplum örgütü var.neden tek bir çatı altında toplanmıyor.

Siyasi partiler gibi her toplumda ayrı düşünenler olacaktır.Tek çatı fikri gayet mantıklı ama her engellinin girdiği başka başka engelli sitelerinde bile çeşitlilik olduğuna göre bu bağlamda engellileri tek çatı altında toplamak çok zor.

hayatta imkansız yoktur ....birgün engellilerin tek çatı altında toplanmaları çok faydalı olacaktır

Evet tek çatı altında olmalı. En azından sitem edebileceğimiz, küfür edebileceğimiz, övebileceğimiz hedefi biliriz değil mi?
Foruma katkı verenler; Olur mu öyle şey, o zaman tek parti, tek görüş, tek sendika, tek, tek, tek,.. Yani demokrasiye ters bir olgudur. Ben sizin gibi düşünmek zorundamıyım? Siz benim gibi düşünmek zorundamısınız?

Hiçbir dernek birbaşka dernekle bir çatı altına giremez.
Ülkemizin doğasına aykırı.

Tek çatı demek tek ses demek. Oysa farklı sesler de yani muhalefet de olacak ki en doğru yol bulunsun. Bu tek çatı imkansızlığının ilk nedeni. İkinci nedeni ise diğer bazı arkadaşlarımızın da belirtti gibi bizim camiada birliğin B’sinin bulunmaması. Üçüncü ve bence en önemli ve en ACI sebep ise menfaat kaybı. Hiç kimse bir şekilde ele geçirdiği o koltuğu ve o koltuktan sağladığı menfaati kaybetmek istemez maalesef. Bu nedenle tek çatı filan mümkün değil.

Tek çatıda toplamak değil de; Bazı konularda ortak hareket edilebilir. Temek kavram temel düşünce ve ana tema engelliler ise tepkilerde birlik olunması her zaman güzeldir. Aynı dernekte ayrı fikirde insanlarda olabilir. Fikir zikir konusu farklıdır..

engellileri tek çatı altında toplamaktan bahsediliyorsa ...evet aykırı olan hiçbirşey olamaz toplanır ..hatta toplanmalı
engelli engellidir kendi içinde kollara ayırabilirsin...of'lu,spastik,işitme vs

aynı esnafa ve sanatlarlar odası alt kollarıda nedir?şöförler odası,kuaförler odası
vs.
şimdi söylermisiniz bana ülkemizdende örneğini verdiğim gibi AYKIRIlık nerede...

ha...zor derseniz anlarım.Ama aykırılığı anlamam
ses duyulsun deniyorsa böyle bir adım atılabilir.

sen alkol sevenlerle sevmeyenleri,yada doğayı sevenlerle sanayicileri aynı çatı altında toplamıyorsun ki

yada ne biliyim akpnin içinde yapılandırdığın sakatlar derneğine mhp li adama gel demiyorsun ki....

bu arada ben iremsu'yum
arkadaşımın adresinden yazıyorum...şifrem nanik oldu :) sorryyyy

selam?

Eshat güzel bir yere işaret etmişsin.Derneklerde rant kapısı olarak görüldüğü için aynı çatı altında toplanması mümkün olmasada.Engellilerin sorunlarıyla ilgili konularda birlikte hareket edebilirler.

bu konuda görüşü olan yok mu?

bir elin nesi var iki elin sesi var

damlaya damlaya göl olur

göller deniz

Bence olay burdan başlamalı bu siteden.Artık bu site hayata ete kana bürünmeli dernekleşmeli şubeleşmeli site yöneticileri de kabul etsinler ki bu site artık sıradan bir site değil kamuya maal olmuş bir site ve bu site toplumda böyle bir tek çatı altında toplanma arayışı arzı varsa misyonu adına son adımı artık atmalı

Sesimizi duyurabilmek ve ciddiye alınmak için bir arada olmalıyız.Yönetenler için,ne kadar bölünürsek ve parçalara ayrılırsak yönetilmemiz o kadar kolay olur.

Üst Alt