Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilik halim araç sürmede sıkıntı oluşturmuyor. Mevcut ehliyetim!?

orhanbeyy

Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
4
Arkadaşlar ben b sınıfı ehliyeti aldığımda engelli değildim sonradan rapor aldım ama dış gorunusumde ve araba surmemde sıkıntı yaratacak bir engel yok benim b sınıfı ehliyetim n'olacak ?

orhanbeyy
Engeliniz ne ise o branşa sevk alacaksınız ve buna onlar karar verecekler. Görünürde hiç engelin olmadığı durumlarda da sürücülüğün sakıncalı olduğu rahatsızlıklar mevcut. Epilepsi, zihinsel ve ruhsal bazı rahatsızlıklar gibi.

2015 yılında süresiz Engelli raporu aldım. 2018 de tahlilerimden sonra daha tahlil yaptirmadim. Hastalığım iyileşti şukur ne ilaç ne doktor e nabizda hiç bir veri girdisi yok Ehliyet yenileme için aile hekimine gittim beni sırf engelli raporum var diye hastaneye sevk edecekmiş. Hastane benden yeniden tahlil ister mi ? Sürü olamaz raporu verme ihtimali var mı ?

Üst Alt