Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellinin çorap satması için bir kolaylık var mı?

Cemili3

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle merhaba. istanbulda ikamet ediyorum. %90 engelli raporum var. annem bakım parası alıyor. 30 yasındayım. tekstilci tanıdıklarım var. onlardan bişeyler alıp satmak istiyorum. engelli raporumun bu konuda bana bir yardımı olurmu. seyyar olarak corap iç çamaşırı gibi şeyler satsam. izin verirlermi. ve bu izini aldım diyelim bakım parasını keserler mi. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. iyi günler...

Sakın denemeyin.
Geçen sene pazarda seyyar satıcı duran engelli genç,yanına gelen görevliler dediki;
Sen çalışıyorsun,bakım maaşı kesilecek ellerinde dosya vardı yazdılar,hiç acimadilar.
Zavallı engelli genç pazara gelmez artık.

tamam çok sağolun. bide yapıp yapamayacağım belli değil daha. 2 gün yaparım 3. gün yatarım. o yuzden hiç denemeye gerek yok. teşekkürler...

Cemili3 seyyar satış büfesi kuran engelli ve yakınları mevcuttur . Bağlı olduğun belediyeden yer tahsisi isteyerek satış büfesi açabilirsin . Bakım maaş kesilme olmaması için alo 183 numarasını arayarak detaylı bilgi alabilirsin .

otur oturdugun yerde çalışma işbortacılıkla para kazanamazsın maaşı kesebilirler

Üst Alt