Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliyim. Üst düzey bir kaleciyim. Ne yapabilirim?

destan6638

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
üst düzey bir kaleciyim ve aynı zamanda kamuda engelli memurum.fakat bu kalecilik yeteneğimi değerlendirmek istiyorm.45 yasına kadar allahtan bir engel çıkmaz ise kalecilik yapabilcğime inanıyorum.yasım 27.boy .1.83.kilo 68.bir engelli olarak yeteneğimi nasıl değerlendirebilirim.

engeliniz nedir?belirtirseniz ona göre bildiğimiz bir kaç spor dalına yönlendirebilirz...

psikolojik.bipolar bozukluk.hastalığımın kalecilik yeteneğimdeki rolü büyük.çunku bipolar,aşırı hareketli oluyor.doğal olarak reflekslerim güçlü.profesyonel eğitim almadım ancak profesyonel kalecilere taş çıkartırım.özgüvenim tam.sadece ciddi bir yol göstericiye ihtiyacım var.yardımı olana şimdiden saygı ve tşklerimi bildirirm.

ben kagıt üzerinde kalecilik yapmıyorum.kilo dediğiniz neki istediğim zaman alırım ama ben gerekli görürsem.kilo problem değil.haziranda 73 tüm vermek istedim henüz düzenli antreman yapamadıgım için kilo almak istemiyorum.ben kaleci olabilirmiyim demiyorumki,zaten yapıyorum.ama profesyonel manada ne yapabilirim.bunun üzerinde duruyorum.saygılar

arkadaşlar yokmu gercek manada bir fikri olan.hiç yardımcı olmuyorsunuz ama:(

arkadaşım eğer engelli sporları ile ilgilenseydin ve de engeliniz bu branşlar için uygun olsaydı seve seve buradaki bir çok arkadaşımız yardımcı olurdu.bizim yardımcı olabileceğimiz spor dalları:tekerlekli sandalye basketbolu,tekerlekli sandalye tenisi,engelli golfu ,ampute futbol gibi alanlarda olabilir.
ama malesef profesyonel futbol için yardımcı olacak arkadaş sayısı yok denenecek kadar azdır.
başarılar dilerim spor hayatında.

eywallah arkadaşlar.sagolun.ancak halısaha için fazla iyi sayılırım.neyse çok sağolun.profesyonel lige geçince emin olun size yazcam:)

bunca yetenek boşamı gitcek yani.amatör ligte oynamak istemiyorumki.istesem hemen alırım kaleyi.en azından 2.ligte baslasam.kaleci şarap gibidir yıllandıkça değerlenir.ben doğarken kaleci doğmuşum.

Üst Alt