Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi hastalarının refekatçi ile ulaşım talebi için dilekçe gönderir misiniz?

sehay

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Ulaşımda yeni yönetmelige göre Agır engelliler refekatçi ile beraber ücresiz faydalanmakta ve dogru bir karar. Fakat Epilepsi hastalarının yolculuk esnasında bayılmaları durumunda yaşanacak olumsuzluklar çok ama çok fazladır. Bu nedenle az önce bakanlıgı arayıp yönetmelige ek yaparak düzeltimesini rica ettim. Onlarda bana konuyu bir dilekçe olarak bildirmemi istediler.Talebin sayısına göre sonuç alabilecegimi söylediler. Tüm arkadaşlardan ricam Aile ve Sosyal İşler Bakanlıgı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müd.lügüne bir dilekçe ile başvurmaları. Saygılarımla.

Sehay;

size katılıyorum, bunun için aile ve sosyal politikalar bakanlığına ve bimere yazı yazacam. Sizi anlıyorum.

Çok teşekkür ederim. Tüm engelli arkadaşlarımın destegini bekliyoruz

Arkadaşlar şu aralarda bimer e yapacagınız başvuru yogunluguna göre; bakanlık yönetmeliğe ilave yapacaktır.

Arkadaşlar bu sabah bakanlıktan Şükrü bey arandı. İlgilerinden dolayı kendisine birde buradan çok teşekkür ederim. Epilepsi hastalarının durumunu anladıklarını konuyu konuştuklarını belirti. Yakında yeni yönetmeliğin yayınlanacağını bu ve benzeri konularının düzeltileceğini söyledi. Daha önce gözden kaçan konuların kendilerine iltilmesi durunda bu konularında çalışmaya ilave edileceğini bildirdi, Sadece bu konu değil başka konularda bildirilebilir.

yukarıda belirtim bana yeni yönetmelikte konunun düzeltilecegi söylendi lakin yeni düzenlemede konu düzeltilmemiş. arkadaşlardan ricam konuyu bimere taşımanız.

Üst Alt