Epilepsi
MeTePe
Sayın hocam , öncelikle cevabınız için teşekkür ederim lakin sorularınız bahsettiğim meseleyle pek ilişkili değil. Epilepsi hastalığı ne dir iyi bilirim. 2001 yılından beri hastayım. Tam 14 senedir aralıksız ilaç kullanıyor ve eeg kontrolü yaptırıyorum. Takip ediliyorum. İlaç mevcut hastalığı geçirmeye yönelik bi katkı sağlamaz, sadece stabil tutar, benimki de öyleydi. Ancak hastalığımı tetikleyen unsurlardan arasında rakım bile var. İstanbuldan Amasyaya gittiğim günler başımın ağrımaya başladığını ifade ettiğimi ilk mesajda söyledim. Peşine usta birliğine Ağrıya. Ben burdaki İstanbul GATA da ki doktorun askere elverişlidir yazdıktan sonra ( tek başına nöbet tutamaz, üst ranzada yatamaz, silahla nöbet tutamaz, gece nöbet tutamaz, sportif faaliyetlerden muaftır ) ( Kısacası bi halt yiyemez ) ama askerlik yapabilir gibi bi sonuca çıkan raporundayım.
Bunları göz önüne aldığımızda 6 sene nöbet gecirmeyen doktor kontrolunde ilaç dozunda azaltmaya gidilecekken, böylesi bi sebepten ötürü tedaviyi baştan almak, herşeye yeniden başlamak insana çok koyuyo hocam. Hamdolsun şimdi evimdeyim, işimdeyim. Devletime, TSK ya düşman değilim. Çok şükür o halimi görüp çürüğe ayırdılar, zorlamadılar.
Ben sadece böylesi bi raporun elimde mevcut olduğu halde, yeni mezun olmuş bi çocuğun kanısıyla ( nöbet geçirince gel ) demesini içime sindiremediğimden bu haldeyim. Sürçü lisan ettiysek affola, sizin yazdıklarınıza en ufak bi itirazım yok lakin hastalığım konusunda inanın fazlasıyla bilgi sahibiyim, bir öğretmen olarak sadece ne gibi bi hakkım olabilir bunun derdindeyim. Teşekkür eder saygılar sunarım